BOTRÁNY

Súlyos dologgal vádolják L.L. Juniort, megszólalt a rapper

Buster

Létrehozva: 2024.08.18.

Módosítva: 2024.08.22.

Megdöbbentő hír kapott szárnyra vasárnap reggel a rapperről és volt barátnőjétől. Az egyik hírportálnak a rendőrség ugyan megerősítette, hogy kivonultak egy XIII. kerületi címre és magánlaksértés miatt eljárást is indítottak, de L.L. Junior állítja, nem ő okozott galibát Dárdai Blanka otthonánál.

Lapértesülések és egy szemtanú szerint L.L. Junior még szombat hajnalban, balhézott Dárdai Blanka Pozsonyi úti lakásában. Egy szemtanú állítja, éppen a kutyáját sétáltatta, amikor a rapper feldúltan hagyta el a bérházat, majd nem sokkal később, egy rendőrató jelent meg. Bár Junior már nem volt ott, intézkedésre került sor. 

L.L. Junior és Dárdai Blanka
L.L. Junior tagad, Dárdai Blanka hallgat (Fotó: Bors)

Szemtanú szerint L.L. Junior feldúltan hagyta el a házat

Az egyik portálnak a rendőrség meg is erősítette, hogy valóban kiküldtek egy járőrautót a címre, ahol az elsődleges információkat begyűjtötték, majd magánlaksértés gyanúja miatt eljárást indítottak. Igaz a közleményben nem esett szó, sem L.L. Juniorrol, sem pedig Dárdai Blankáról, de a szemtanú hozzátette, a szomszédok dulakodásról susmogtak, ami miatt a lány végül segítséget kért a hatóságoktól. A rendőrségi válaszból ugyanakkor az is kiderült, hogy gyanúsítotti kihallgatásra eddig nem került sor, ahogy az is, hogy személyi sérülés sem történt az incidens során.

sziréna, rendőr, rendőrség
A rendőrség megerősítette, valóban történt intézkedés. (Fotó: Unsplash.com, illusztráció)

Semmilyen balhé nem történt...”

A Bors elérte a rappert, akit őszintén meglepett a róla és korábbi kedveséről terjedő hír. Ugyanakkor kategorikusan kijelentette, semmi ilyesmi nem történt sem szombat hajnalban, sem máskor. 

Hogy micsoda? Ez már megint mi? Bulizni voltam és sehol, semmilyen balhé nem történt. 

Most éppen egy tárgyaláson vagyok, de átfutottam a hírt és fogalmam sincs mi ez.

Már azt sem tudom, kit, mit kéne bepereljek, hogy végre véget érjenek ezek az őrületes marhaságok fakadt ki L.L. Junior, majd elköszönt. Hogy mi történt pontosan a XIII. kerületi háznál, az nem lehet tudni, de ha bármilyen fejleményről értesülünk, arról azonnal beszámolunk. Kerestük Dárdai Blankát is, aki nem kívánt nyilatkozni a témában. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek