szakítás

„Anyagi okokból már nem tudom megengedni magunknak” – súlyos döntést hozott G.w.M-mel közös gyerekeiről Nagy Melanie

Niki

Létrehozva: 2024.08.06.

Nagy Melanie-t a legtöbben a rapper egykori párjaként és két gyermekük édesanyjaként ismerik, különösen a nagy port kavart különválásuk óta. G.w.M komoly törést okozott egykori szerelmének, de ez már a múlté. Melanie most arról vallott, hogy hogyan dolgozta fel a két évvel ezelőtt történteket, és hogy milyen következményei vannak még ma is a kialakult helyzetnek, különösen anyagilag. De azt is elárulta, hogy van-e új szerelem a láthatáron.

A Dikh TV műsorvezetőnőjének nevét legtöbben a G.w.M-mel való szakítása miatt ismerték meg, aminek már két éve. Nagy Melanienak és a rappernek két közös gyermeke van, ám két évvel ezelőtt elváltak útjaik, miután G.w.M megismerte Kulcsár Edinát. Az édesanya most Palik László podcastjében mesélt arról, hogy hogyan állt fel ebből a törésből és hol tart most az életében. Persze vannak következmények is, amik még ma is tartanak és leginkább a gyerekek szenvednek el.

Nagy Melanie G.w.M exe
Nagy Melanie padlóra került a G.w.M-el való szakítás után, de mára továbblépett (Fotó: Nagy Melanie)

Melanie mindig is egy karrierista nő volt, ám amikor G.w.M által megérkezett a nagy szerelem az életébe, az mindent megváltoztatott:

Egy elég törtető és törekvő nőnek gondolom magam, vagyis valamikor az voltam. Aztán jött a szerelem és egy pillanatra így megálltam, hogy hoppá, talán az életnek mégiscsak a boldog családi élet az igazi értelme. Nekem ezt a gyerekek édesapja hozta el, csak aztán máshogy alakultak a dolgok. Ember tervez, Isten végez, ahogy szokták mondani.

A szakítás után viszont hihetetlenül gyorsan visszatért egykori önmagához és egy erős, független egyedülálló anyukaként folytatta a mindennapokat:

– Nekem nem volt furcsa ez a váltás, nem az a része okozott nagy törést az életemben, hogy vissza kell állnom és vissza kell mennem dolgozni. Az okozott törést, ahogyan történt ez az egész, és inkább a lelki részét volt nehéz feldolgozni. De nagyon sikeresnek gondolom az elmúlt két évet, ami annak köszönhető, hogy jól felépítettem stratégiailag azt az utat, amivel akkor szembenéztem. És mindenkinek ezt tudom tanácsolni, aki nehéz helyzetben van, hogy tudomásul kell venni és nem szabad sürgetni a dolgokat. Az én sikereimnek az elmúlt két évben az volt a kulcsa, hogy jól terveztem. Voltak rövid- és hosszú távú céljaim, amiket meg is tudtam valósítani.

Persze akadnak olyan tervek is, amiket nem sikerül megvalósítani, főleg anyagi okokból. És bár az édesanya szeretne mindent megadni a gyerekeknek, ez egyedül igencsak nagy kihívás:

Egy olyan óvodába írattam be a gyerekeimet, ahol mindenféle nemzetiségű gyerekkel találkoznak és érintkeznek, bár anyagi okokból már nem tudom megengedni magunknak, hogy továbbra is ebben az intézményben tanuljanak, de ez egy másik kérdés. A kislányom viszont itt vitte végig tanulmányait és remélem, hogy egyszer úgy fog erre visszatekinteni, hogy ez egy pluszt adott neki.

 

Úgy tűnik Melanie az új szerelemre is nyitott, ami talán már meg is érkezett az életébe (Fotó: Nagy Zoltán)

G.w.M után jöhet az új szerelem?

Palik László arra is rákérdezett, hogy Melanie most hányadán áll a férfiakkal és nyitott lenne-e egy új kapcsolatra, amire a sztáranyuka nagyon sejtelmesen válaszolt.

Semmilyen tekintetben nem vagyok egy begubózó, bezárkózó személyiség, de úgy gondolom, hogy mindennek eljön az ideje. Ez most az a szakasza az életemnek, hogy megvalósítom a kitűzött célokat, nem csak lelkileg, hanem a mindennapi életben is. Szeretném rendbe tenni a dolgokat és végre látom a befektetett energia eredményét, úgyhogy most nagyon jó időszakot élünk.

Bár nehézkesen de végül csak elárulta, már van valaki, akire felfigyelt, de egyelőre nem szeretne túl sokat elárulni.

Majd ha ott tart a dolog, akkor megosztom

 – tette még hozzá széles mosollyal.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek