BOLDOGSÁG

Sydney van den Bosch mindent elárult az esküvőjéről „A tengerparti ceremónia és a nagy létszámú buli is felmerült”

D.G.

Létrehozva: 2024.08.17.

Újabb műtéte után kicsit visszavonult és csak a regenerálódásra koncentrált a Szerencsekerék gyönyörű háziasszonya. Sydney van den Bosch mostanra visszakapta az erejét és az esküvőjére készül szerelmével, Benjaminnal. A TV2 Szerencselánya a Borsnak őszintén mesélt arról, milyen lesz a nagy nap, milyen lesz az menyasszonyi ruhája és arról is, hová mennek nászútra.

A TV2 sztárja nehéz időszakon van túl, váratlanul érte, hogy 2021-es műtéte után újra meg kellett operálni. Sydney van den Bosch tudta, hogy előbb-utóbb eljön ez a pillanat, de nem gondolta, hogy ilyen hamar. Ráadásul éppen akkor, amikor az esküvőjére készül, de már nem bánja, mert legalább túl van rajta. A boldog menyasszony most lapunknak elárulta, hogy állnak az előkészületek a nagy napra. 

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch mindenben számíthat vőlegényére, Benjaminra (Fotó: archív / hot magazin)

Sydney van den Bosch nem stresszel az esküvő miatt

A Szerencsekerék háziasszonya úgy érzi Fortuna kegyeltje, mert szerelme, Benjamin a regenerálódásban és a nagy nap előkészületeiben is teljes mellszélességgel mellette áll. 

– Fantasztikusan érzem magamat, végre visszakaptam az erőmet, persze még figyelnem kell egy-egy mozdulatra – mesélte a Borsnak a TV2 Szerencselánya. 

– Nem a legjobbkor jött ez a műtét, de kijárt már nekem a pihenés, lehet ezért is állított meg kicsit újból az élet. Másrészt legalább túl vagyok ezen a beavatkozáson, amire később mindenképpen sor került volna. A nászúton mindent kipihenünk majd. Az esküvő szervezésével csodálatosan állunk, szerencsére nagyon rövid idő alatt sikerült mindent elintéznünk, sikerült megtalálnunk a legjobb szolgáltatókat. Szinte mindenkivel baráti a viszonyunk, így egy bensőséges hangulatban telik a készülődés is.

Arról is faggattuk Sdyney-t, milyennek képzelte el a nagy napot, milyennek álmodták meg vőlegényével.

Sokat beszélhettünk Benivel arról, hogy milyen esküvőt szeretnénk, a szűk körű tengerparti ceremónia és a nagy létszámú buli is felmerült, de végül köztes megoldásként egy Balaton parti helyszín mellett döntöttünk, ahol csak a szűk család és baráti kör lesz jelen, de a vízpart is visszaköszön.

Sydney és párja a nászútra tervezik a pihenést (Fotó: TV2)

A tökéletes pillanatért...

Kérdeztétek milyen menyasszony vagyok. Egy Buddha szobor vagyok. Nem jellemző rám, de most egyáltalán nem vagyok stresszes, a legjobb kezekben vagyunk. A szervezés nem az én szakterületem, azt gondolom, hogy ki kell tudnunk adni a gyeplőt a kezünkből, hogy tökéletesen meg tudjuk majd élni a pillanatot. Után pedig, ha már a tengerparti esküvő elmaradt, a nászúton ezt majd bepótoljuk. 

Nem maradhatott ki a kérdés, sikerült-e megtalálnia a tökéletes ruhát az esküvőre a boldog menyasszonynak. 

A Szerencsekerékben több mint 300 ruhát viseltem, így ruhák terén eléggé kitolódott az ingerküszöböm, és szerettem volna valami igazán különlegeset a nagy napra is. Nem tudtam próbálni a műtét miatt, ezért aggódtam, hogy problémás lesz a ruhaválasztás, de szerencsére nem így lett. Annyit elárulhatok, hogy ezen a téren a hagyományos elegancia és a modern vonal is megjelenik majd.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek