Esküvő

Csodaszép menyasszony lesz! Elkészült Sydney van den Bosch hófehér ruhája

Bors

Létrehozva: 2024.08.19.

Év elején derült ki, hogy a TV2 Szerencselányára a válása után rátalált a szerelem, majd el is is jegyezték. Sydney van den Bosch örömmel osztott meg néhány információt közelgő esküvőjéről.

Az egyelőre titok, hogy pontosan mikor fog egybekelni Sydney van den Bosch és szerelme, Benjamin, de a modell nem feledkezett meg a rajongóiról, és megosztott pár érdekességet arról, milyen lesz a nagy nap.

hot feltöltés Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch és szerelme, Benjamin Fotó: archív / hot magazin

Sokan megijedtek, amikor július elején újra kórházi ágyról jelentkezett be a közösségi oldalán a gyönyörű műsorvezető, hiszen egy évvel ezelőtt távolították el mindkét mellét, s emiatt azt feltételezték a követők, hogy véget ért a műtétek sorozata. Sydney maszektómiájára azért volt szükség, mert édesanyja mellrákkal küzdött, s mivel ez örökölhető, a Szerencselány alaposan kivizsgáltatta magát. Akkor kiderült, hogy örökölte a hajlamot a mellrákra, ezért inkább levetette mindkét mellét, elkerülve ezzel azt, hogy komolyabb betegséggel kelljen szembenéznie. Ennek a műtétnek a rehabilitációja miatt kellett Sydney-nek újra kés alá feküdnie néhány héttel ezelőtt.

Sydney van den Bosch készül az esküvőre

Az esküvőt azonban szerencsére nem kellett emiatt elhalasztaniuk, sőt, már el is készült Sydney menyasszonyi ruhája. A műtét miatt azonban ez idáig nem próbálhatta fel.

A Szerencselány a 24 óráig elérhető történetében mutatta meg a gyönyörű fehér menyasszonyi ruháját, majd megosztott pár információt az esküvőjével kapcsolatban.

Annyi mindent osztanék meg veletek az esküvővel kapcsolatban... de lehetetlen mindenkinek megfelelni ez ügyben is... így csak 1-1 dolgot hagyok itt: a ruhám is készül, csak sajnos nem tudtam eddig próbálni a műtétem miatt, most viszont ezzel is tudunk haladni.

Sydney van den Bosch ruhája csodaszép lesz (Fotó: Instagram)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek