Túlterhelve

Szabó Győző: Nincs időm a pihenésre

Nicole

Létrehozva: 2024.08.25.

Egy művész számára sem elhanyagolható, hogy mennyi felkérése van, így a színész is örül neki, hogy elhalmozzák feladatokkal. Panaszra nincs oka, ugyanakkor vigyáznia kell, nehogy túlterhelje magát Szabó Győző.

Rendkívül mozgalmas nyara van Győzőnek, szinte semennyi ideje nincs pihenni. Szabó Győző több helyen is forgat, emellett rengeteg fellépése is van, ezért a nyaralás nem szerepel a nyári terveiben.

Szabó Győző
Szabó Győző idei nyara nem a pihenésről szólt - Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

– Nincs időm a nyaralásra és a pihenésre. Jelenleg a Ványa bácsi – Buborékkeringő forgatásai töltik ki a napjaimat, ezenkívül A mi kis falunk című sorozaton dolgozom, emellett a Thália Színházban mennek a nyári játékok. Ott lesz még a Vidor Fesztivál is. Eddig összesen kétszer két napot pihentem a nyáron, ezen a négy napon kívül folyamatosan nyomtam. Őszintén szólva azt sem tudom, hogy később mennyi időm lesz a kikapcsolódásra, hiszen ősztől kezdődik az évad… Úszom, mint a cápa, végig, ameddig csak tudok, hogy életben maradjak. De nem panaszkodom: addig örülök, ameddig ennyi elfoglaltságom van – kezdte a Jászai Mari-díjas színművész a hot! magazinnak.

Győző egy vidéki állatorvost alakít a filmben, aki – hozzá hasonlóan – a Földet próbálja megmenteni. A színész örül annak, hogy komoly mondanivalója és üzenete van a karakterének.

– A nézők megszokhatták, hogy vicces figura vagyok a filmekben, és nincs is ezzel semmi baj, mivel a humor nagyon fontos. Viszont azt is nagyon szeretem, ha komolyabb szerepem van, aminek vannak értékei, drámai aspektusai – magyarázta a művész.

Szabó Győző szétdolgozza magát, nincs ideje pihenni  BORS
Rengeteg munkája van - Fotó: Archív / hot! magazin

Szabó Győző igyekszik óvni a környezetet

Mindig is közel állt hozzá a természet, hiszen vidéken nőtt fel. A környezetvédelem ezért is játszik fontos szerepet az életében.

– Gyerekként vidéken éltem, erdő mellett laktunk. Sokat voltam kint a természetben, ez a szokásom pedig a mai napig megmaradt: három hónappal ezelőtt például Pilismaróton ültettem fát. 

Védem a természetet, szelektíven gyűjtöm a szemetet, és mindent megteszek, amit csak tudok, például arra is figyelek, hogy minél kevesebb műanyag kerüljön a háztartásba, és a többi

 – sorolta Győző.

„Nehezen bírom a hajnalig tartó munkát”

Még javában tartanak a Ványa bácsi – Buborékkeringő forgatásai, ráadásul most elérkeztek ahhoz az időszakhoz, amikor a munka nagy része éjszaka zajlik.

– Nehezen bírom a hajnalig tartó munkát. Kemény lesz, de az egy könnyebbség, hogy a lakóautómmal jöttem, és most egy hétig abban tervezek lakni.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek