szerelem

Na ezt nem gondoltuk volna! Ezért a magyar színészért volt oda Szabó Zsófi

Niki

Létrehozva: 2024.08.20.

A Mokka csinos műsorvezetője a hétfő reggeli adásban rántotta le a leplet erről a még sosem hallott titokról. A műsorban Szabó Zsófi és Pachmann Péter Nagy Sándort köszöntötték születésnapja alkalmából. Ennek kapcsán Zsófi elárulta ki rabolta el a szívét évekkel ezelőtt.

Tegnap ünnepelte a születésnapját Nagy Sándor színész, akit ma reggel a Mokkában köszöntöttek a műsorvezetők, Szabó Zsófi és Pachmann Péter. Sőt, az ünnepléshez még egy másik ismert magyar színész, Feke Pál is csatlakozott. A nosztalgiázás közepette Zsófi egy régi titokról is lerántotta a leplet és elárulta kibe volt fülig szerelmes jó pár éve.

293A8967 Szabó Zsófi
Szabó Zsófi elárulta, melyik magyar színészbe szeretett bele tizenévesen (Fotó: Szabolcs László)

A színésznő a Kossuth-díjas színművész, Szabó Gyula lányaként már gyerekkora óta otthonosan mozgott a színházi közegben, és persze jó néhány színésszel is találkozott ennek köszönhetően. Ám annak ellenére, hogy ez szinte mindennapos volt számára, bevallotta volt olyan, aki elrabolta a szívét és szinte rajongott érte.

Zsófi most először, a stúdióban árulta el a sármos színésznek, hogy mit érzett iránta egykor:

Emlékszem, hogy még kislány voltam, amikor láttalak téged színpadon, ahogy apukámmal együtt játszottatok. És tudom, hogy oda meg vissza voltam érted. A múltban persze

 – mesélte zavarában nevetve a műsorvezető.

– A Diótörőt játszottuk akkor Székesfehérváron és valóban még az édesapja is benne volt az előadásban – árulta el az ominózus darabról Sanyi mosolyogva, ami ezek szerint benne is mély nyomot hagyott.

Nem csak Szabó Zsófi számára volt emlékezetes az az este

A születésnapost szintén színész barátja, Feke Pál is meglepte a forgatáson, ahol azt is elárulták, honnan ered ez a közöttük lévő szoros barátság.

2003-2004 körül, azon a bizonyos Diótörő és egérkirály előadáson, Székesfehérváron dolgoztunk először együtt. Amikor még ott volt Gyuszi bácsi

 – mesélte Sanyi.

– Úristen, tényleg – döbbent rá Pali is, Zsófira nézve, aki megjegyezte, hogy ezek szerint az nem csak neki volt emlékezetes előadás.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek