JAMAS

Megtaláltuk, ebben a luxusvillában élvezi az életet Szabó Zsófi – Fotó

Trinity

Létrehozva: 2024.08.07.

A Mokka műsorvezetője összecsomagolt, és megszökött egy kicsit a világ elől. Szabó Zsófi egy lélegzetelállító helyen hallgatja az Égei-tenger morajlását.

Szabó Zsófi mindennapjai a nyilvánosság előtt zajlanak, rengeteg fotót oszt meg ugyanis az életéről közösségi oldalán. Bár kisfiát, Mendelt óvja a kíváncsi tekintetek elől, ő maga is elegendő okot ad arra, hogy állandó beszédtéma legyen. 

Szabó Zsófi
Szabó Zsófi imádja a minőségi kikapcsolódást (Fotó: TV2)

Az vitathatatlan, hogy a Mokka műsorvezetője roppant megosztó: rengeteget dolgozik, mégis csúcsformában van, és bár neki is 24 órából áll egy nap, valahogy mégis jut ideje önmagára és a kikapcsolódásra. 

Augusztus elején például gondolt egyet, összecsomagolt, és meg sem állt az Égei-tengeren található, kör alakú vulkanikus szigetcsoportig, Santoriniig! Bár a görög sziget lakói a napokban fellázadtak a turistacunami ellen, így vélhetően korlátozni is fogják a vakációzók számát, Zsófit még ez a leendő határozat nem zavarja.

Szabó Zsófi egy méregdrága hotelben élvezi az augusztust

A csinos tévés egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben mutatta meg, milyen álomszép szállodában sikerült megszállnia rejtélyes kísérőjével, aki a fotókon nem látszik. Az egy napig látható sztorik felhasználása ugyan nem engedélyezett, de a Bors megtalálta a pazar helyen található, kivételesen gyönyörű panorámával rendelkező komplexumot, ahol a luxusra vágyók saját villákat bérelhetnek.

Így néz ki madártávlatból a villa, ahol Zsófi pihen (Fotó: www.booking.com)
Szabó Zsófi
Ezt a mesés panorámát élvezheti Szabó Zsófi (Fotó: www.booking.com)

Zsófinak tehát fejedelmi vakációban van része az Égei-tenger partján, de sokakat biztos az érdekel, hogy vajon mennyi az annyi? Nos, az egyik legnagyobb szállásfoglaló oldalt bújva bárki láthatja, hogy a villabérlés bizony igen költséges mulatság. Ez a csodás villa két főre két éjszakára körülbelül 700 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül, az értékelése pedig kiváló: a maximálisan adható 10 pontból 9,7-et zsebelt be a szálláshely.

A műsorvezető egyébként egy mesés képet és egy sokatmondó idézetet is megosztott a helyről, miután romantikus hangulatba került:

− Ha van élet a naplementéken túl, az veled van

– írta angolul a fotóhoz, amit itt tudsz megnézni.

Zsófinak a követői is kellemes pihenést kívántak, így mi is csak annyit tehetünk hozzá görögül, hogy: jamas!, azaz egészségedre!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek