Emlék

Megdöbbentő dolgot vettünk észre Szabó Zsófi testén, ez meg hogy lehet?

Trinity

Létrehozva: 2024.08.28.

A műsorvezető már több mint két éve szakított Shane Tusuppal, ráadásul mindketten tovább is léptek. Szabó Zsófi ennek ellenére őriz valamit, amit az úszóedzővel kapcsolatos...

Minden bizonnyal a sasszemű rajongók is meglepődtek, amikor meglátták Szabó Zsófi friss fotóján, amit edzés után lőtt a Mokka műsorvezetője. A tévés jobb karján ugyanis még mindig ott díszeleg az a szerelmi zálogként értelmezhető tetoválás, amit annak idején Shane Tusuppal csináltatott. Mint ismert, Zsófi és a lobbanékony természetű úszóedző kapcsolata tündérmesébe illően indult, romantikus monacói lánykéréssel fűszerezve, ám végül viharos és roppant fájdalmas szakítás lett belőle pár éve, egészen pontosan 2022. májusában.

Szabó Zsófi
Szabó Zsófi még nem vált meg a Shane Tusuppal közös tetkójától Fotó: TV2 / TV2

Bár azóta mindketten továbbléptek – Shane Tusupnak gyermeke született Nagy Viktória Zoétól, Szabó Zsófi pedig sikert sikerre halmoz a munkájában és rendkívül kiegyensúlyozottnak tűnik –, a szívecskét formázó, két gémkapcsos tetkó még mindig ott látható a tévés bőrén. 

Elég megnézni ezt a képet, ami mindössze néhány napja készült.

Jó kérdés, hogy ennyi idő távlatából Zsófi eddig miért nem döntött a motívum eltávolítása mellett, még akkor is, ha igencsak időigényes és macerás folyamat megszabadulni egy már nem kívánatos tetoválástól. Némi utánajárás után tudható, hogy egy kisebb méretű motívum eltávolítása alkalmanként 10 ezer forint, és legalább 8-10 alkalommal kell számolni. Mégsem gondoljuk, hogy Zsófi ezért nem szedette le a szerelmi zálogot.

De akkor vajon miért ragaszkodik hozzá?

20220106-160-tum
Senki sem tudja pontosan, mi történt kettőjük között (Fotó: Bors / archív)

Szabó Zsófi nehéz időszakot élt meg Tusup mellett

Zsófi sokáig nem szólalt meg a Tusuphoz fűződő kapcsolatáról, így kevesen, csak a hozzá igazán közel állók tudhatták, mi történt pontosan a két híresség között, és mi játszódhatott le a csinos tévés lelkében. Az első megindító interjúját Zsófi egy havonta megjelenő női magazinnak adta. Szavaiból kiderült, hogy rendkívül nehéz időszakon ment keresztül, amiből kifelé gyakorlatilag semmit sem mutathatott.

– A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem. A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem lefontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják. Az elmúlt években emojikkal kommunikáltam. Sokszor megírtam egy-egy hosszú posztot, akár gyereknevelés, anyaság, párkapcsolat, akár karrier témában, vagy éppen a világ történéseivel kapcsolatban, de aztán inkább töröltem. Tudatosan fogom vissza minden megnyilvánulásomat, nem szeretnék plusz felhajtást. Az eljegyzés felbontása kapcsán is például szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól vallott akkor őszintén a műsorvezető.

Nem jó ómen a közös tetkó

Nos, bár egyelőre költői kérdés, hogy Zsófi miért döntött így, az bizonyos, hogy nagyon sok sztárpár járt már pórul azzal, hogy meggondolatlanul, hősszerelmesen ült a tetoválószékbe. Például Debreczeni Zita is, aki egykor Majka barátnője volt, és annyira elsöprőnek érezte a szerelmüket, hogy magára varratott egy P-betűt, Majka keresztnevének a kezdőbetűjét. Mint később kiderült, kár volt, de vélhetően Kulcsár Edina és Csuti is megbánta már a közös varratást.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek