Hamis

Szabyest páros lábbal szállt bele PSG Ogliba: „Ihletet nyertem a tudatlanságából”

mkb

Létrehozva: 2024.08.06.

G.w.M és Gáspár Laci után újabb áldozatot szemelt ki a Farm VIP korábbi évadának sztárja. Szabyest most a „kőgazdag” PSG Oglit járatta le.

Szabyest ezúttal sem finomkodott. A fiatal zenész korábban már több celebbel összeakasztotta a bajszát, most pedig a Kőgazdag Fiatalok című reality egyik legmegosztóbb karakterét, PSG Oglit hívta ki keringőre.

szabyest
Szabyest Instagram-oldalán közzétett videójában buktatta le PSG Oglit (Fotó: Szabolcs László)

„PSG Oglit átverték Dubajban!”

Új videójában Szabyest a dubaji utazásáról mesélt, tippeket adva többek között arra, hogyan lehet jó áron márkás holmikhoz jutni. Azt is megemlítette, hogy bizony, aki nem figyel, az könnyen átverés áldozata lehet. Véleménye szerint így járt PSG Ogli is…

PSG Oglit átverték Dubajban!

– fogalmaz videójában, reagálva arra, hogy a Kőgazdag Fiatalok sztárja nemrég az Egyesült Arab Emírségekben járva a Balmain luxusmárka szatyraival pózolt. Szabyest kifejtette: 

Téved, aki azt hiszi, hogy eredeti Balmaint vásárol azokban a boltokban, ahol ki van írva, hogy Balmain. Egészen pontosan a licencet vásárolta meg a 2000-es évek elején a dubaji Paris Group, így használhatják a nevet és a logót is, de ahogy a Balmain szóvivője fogalmazott: semmi köze az eredeti brandhez – taglalta Szabyest, aki úgy véli, PSG Ogli nincs ennek tudatában, s büszke rá, hogy gyanúsan olcsón, akár 70 százalékos kedvezménnyel vásárolt „luxusterméket”, ami valójában csak gyenge utánzat.

Szabyest PSG Ogli „tudatlanságából” nyert ihltetet

A fiatal zenész a Borsnak csípősen hozzátette:

A videó nem Ogli ellen irányul, egyszerűen ihletet nyertem a tudatlanságából, nem állítom, hogy „hamis” cuccokkal pózol, de más Balmain nem található sem a Dubai Mallban, sem az Emírségekben. Ezt az videósorozatomat pont olyan embereknek szánom, akik nem szeretnék, ha hülyét csinálnának belőlük Dubajban – szúrt még oda a kőgazdag srácnak.

Luxuséletet nagyon könnyű szimulálni, többek között ezt is meg tudom mutatni a videosorozatban, ami majdnem két hét alatt készült Dubajban, ötcsillagos szállásokon és élményeken, viszont szinte kevesebbért, mint egy balatoni nyaralás – mondta még a Borsnak.

Személy szerint undorodom az óriáslogózott designer pólóktól, hiszen ezek pont azoknak készülnek, akik épp, hogy csak összekaparják rá a pénzt, hogy megmutassák, nekik igenis telik rá. A magam részéről minden esetben designer, fashion és egyedi darabokat keresek, logó nélkül. Többek között ezért is megyek évek óta ruhákért az Emírségekbe, na meg a street food sokszínűsége és olcsósága miatt. Szeretek ésszel vásárolni és az ár–érték arányt is figyelembe venni. 

Most, ami nagyon extra és sikerült beszereznem az egy félmilliós designer cipő az ár töredékéért, illetve egy luxusórát a piaci árnál 25 százaékkal olcsóbban.

Sokan nem tudják, de bolton belül is lehet alkudozni az árakon, ezt is megmutatom a videó sorozatomban.

Az alkudozás pedig igencsak megy az egyébként Spanyolországba vágyó énekesnek:

2018-ban Dubai kormánya kihívott egy 4K Challange nevű vloggerversenyre, ahol megnyertem a legjobb alkudozó kategóriát. 400 ezer forintot kaptunk, feladatokkal és elvárásokkal, de ezt olyan szinten kimaxoltam, hogy még 60 ezer forint maradt is a pénzből, pedig az volt az első alkalom, hogy Dubajban jártam. Azóta minden évben visszatérek, nevetséges összegekért sokszor ötcsillagos szállásokra akár egy hétre – árulta el az énekes.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek