SzerencseSzombat

"Azonnal megtaláltuk a közös hangot" - új műsorvezető érkezik a magyarok kedvenc műsorába

Natasha

Létrehozva: 2024.08.03.

Ismerős arc köszönti a nézőket augusztustól a zenés, szórakoztató sorsolási show-ban a Dunán. Tótfalusi Fanni új műsorvezetőként csatlakozik a SzerencseSzombat műsorába.

A SzerencseSzombat műsorvezetői csapatát jelenleg Mák Kata, Harsányi Levente és Freddie alkotja, ám most új taggal bővült a csapat. Augusztustól Tótfalusi Fanni érkezik a képernyőkre, aki egyébként ismerős lehet a nézőknek, hiszen az M2 Petőfi TV riportereként ismerhette meg az ország, jelenleg pedig az Esti Kornél című műsor háziasszonya. Fanni mint mondja, nagyon várja a közös munkát, főként azért, mert szerinte Freddie igazi profi, aki motiválja és tanítja is egyben. 

SzerencseSzombat
Tótfalusi Fanni a SzerencseSzombat új műsorvezetője (Fotó: MTVA)

Új műsorvezetővel bővül a SzerencseSzombat

Tótfalusi Fanni az első adására a SzerencseSzombat gyakorlott házigazdájával, az idén Petőfi Zenei Díj Az év férfi előadója címmel elismert énekessel, Fehérvári Gábor Alfréddal, vagyis Freddie-vel készül.  

 Freddie-vel dolgozni nagyon jó, úgy érzem, azonnal megtaláltuk a közös hangot. Sokat beszélgettünk, megosztotta velem a tapasztalatait, ami nagyon jólesett. Biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezetes lesz a műsorvezetés. Az energiája és a profizmusa nagyon motivál 

– mondta Fanni, akit hamarosan a Duna nézői is láthatnak.

A SzerencseSzombat a Dunán szombat esténként látható showműsor ad otthont hétről-hétre a Luxor, a Joker és Magyarország egyik legismertebb márkája, az Ötöslottó élő sorsolásának. A közel egy órás műsorban a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói lépnek fel, valamint népszerű magyar sztárvendégekkel beszélgetnek a műsor házigazdái. A televízióban több mint 60 éve, pontosan 1962 óta közvetítik a legrégebbi számsorsjáték, az Ötöslottó sorsolását. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek