misztikus

Szőke Zsuzsi brutális ajándékot kapott egy rejtélyes idegentől

M. K.

Létrehozva: 2024.08.02.

A csinos táncosnő posztban mutatta meg követőinek a hihetetlen ajándékot. Szőke Zsuzsi óriási ajándékot kapott egy ismeretlentől.

Szőke Zsuzsi Instagram-oldalán mutatta meg, hogy nem mindennapi ajándékot kapott: egy száz szálas rózsacsokor várta, amikor beért a munkahelyére. A gigantikus meglepetés mellett nem volt sem üzenet, se aláírás, egyszerűen csak Zsuzsi nevén otthagyták. A táncosnő elmesélte nekünk, hogy a titokzatos gesztus kettős érzelmekett váltott ki belőle.

Szőke Zsuzsi
Szőke Zsuzsi száz szálas rózsacsokrot kapott egy ismeretlentől (Forrás: Szőke Zsuzsi)

Nem számított rá

Szőke Zsuzsi tegnapi napja átlagosnak indult: 

Szokás szerint mentem tanítani a táncterembe és ott várt engem ez a hatalmas, száz szálas rózsacsokor a nevemre címezve. Nyilván örültem neki, mert gyönyörű, de egy kicsit furcsa is volt. Két évvel ezelőtt a huszonhetedik születésnapomra is kaptam hasonlót, akkor 27 szálból állt a csokor, már az is nagyon nagynak tűnt, de ez akkora, hogy alig bírtam el. Semmilyen infóm nincs, hogy kitől kaphattam, vagy milyen célból.

 

Szőke Zsuzsi
A száz szálból álló rózsacsokrot a munkahelyén hagyták neki a nevére címezve (Fotó: Szőke Zsuzsi)

Zsuzsi gondolkodott, hogy ki lehetett, de egyelőre nem jutott előrébb. − Elkezdtem agyalni rajta, de aztán úgy voltam vele, hogy ha valaki nem szeretné, hogy tudjam, kitől kaptam egy ekkora csokrot, akkor annak lehet, hogy oka van. Érdekes és döbbenetes, ezért is osztottam meg az oldalamon. Nem okoz kellemetlenséget, de például, ha az illető kapcsolatban van, vagy más szándékai vannak, akkor az ijesztő is lehet. Ha az ember kapcsolatban van és a párjától kap egy ilyet, az nyilván leveszi a lábáról, de sajnos a mai világban egy idegentől ez mégiscsak képtelenség egy kicsit. Egy ilyen gesztusnak minden nő örül, de inkább olyantól, akit ismer. Gyönyörű a nappalimban, de kettősek az érzéseim.

Rengeteg rajongója van

Zsuzsi szerint elképzelhető, hogy egy kedves rajongója volt az elkövető. − Tudják, hogy hol tanítok, mert nem egyszer leírtam a címet és a táncterem nevét is. 

Az igaz, hogy sok privát üzenetet kapok, és amióta kiderült, hogy szingli vagyok, még inkább megugrott a számuk. 

Addig azt vettem észre, hogy tiszteletben tartották. Van néhány bizarr üzenet is közöttük, de azt kell mondjam, szerencsére kevés. A követőim kulturáltak és kedvesek, remélem, hogy tényleg csak egy nagyon kedves gesztus volt ez a csokor is.

Szőke Zsuzsi
Szőke Zsuzsi nagyon örült neki, de kettősek voltak az érzései (Forrás: Szőke Zsuzsi)

Zsuzsi közösségi oldalán köszönte meg a virágot és emellett arra biztatta a férfiakat, hogy lepjék meg a párjukat, nem kell hozzá száz szál, egyetlen egynek is nagyon örül az ember. Elárulta azt is, mik a tervei a csokorral:

Valószínűleg szét fogom szedni és a felét az Anyukámnak adom, hogy ő is gyönyörködhessen benne.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek