Sosem késő

Sztárok, akik a világhírnév után szereztek diplomát

N.T.

Létrehozva: 2024.08.25.

Előbb a világhírnév, aztán a diploma? Ezek a sztárok felnőtt fejjel szereztek oklevelet.

Tiszteletbeli doktorrá avatták a 62 éves Jennifer Coolidge színésznőt. A Fehér Lótusz című sorozat sztárja ismét talárba bújt, hogy elmondhassa beszédét a Washington Egyetem diplomaosztó ünnepségén – írja a Fanny magazin

Washington University Graduation Ceremonies
 Jennifer Coolidge

„Soha nem vagy túl öreg vagy túl elfoglalt ahhoz, hogy továbbtanulj!” – írta az egyik közösségi média oldalán Eva Longoria, amikor 38 évesen megszerezte a mesterdiplomáját. A  diplomamunkájában – amelyen már a Született feleségek című sorozat forgatásai alatt dolgozott – a latin nők karrierlehetőségeit vizsgálta.

Eva Longoria is a Happy Graduate!
Eva Longoria

Harminchét évvel azután, hogy beiratkozott a főiskolára, megszerezte rendezői diplomáját Steven Spielberg. Ekkorra már több Oscar-díjat is bezsebelt a rendezéseiért, a hivatalos végzettség azonban még váratott magára. A papír kézhezvételekor 56 éves volt.

Boston University Graduation
Steven Spielberg

„Nem voltam biztos benne, hogy az agyam ugyanúgy fog majd az életemnek ebben a szakaszában.” –  mesélt Renée Zellweger arról, amikor néhány évre visszavonult a filmezéstől, hogy 41 évesen visszaüljön az iskolapadba. „El kellett távolodnom, fejlődnöm kellett.” – tette hozzá.

Today - Season 71
Renée Zellweger  Fotó: NBC

Képtelen felhagyni a tanulással James Franco. Huszonnyolc éves korától kezdve szinte folyton valamilyen új képzésbe vágja a fejszéjét. Legalább öt különböző helyen tanult kreatív írást és filmkészítést, majd a Yale Egyetem doktori képzésére jelentkezett.

 James Franco

SZTÁRHÍREK:

Sülve-főve együtt

Meglehetősen kevés öltözetben kapták lencsevégre Leonardo DiCapriot és a barátnőjét. A sztár és kedvese Szardínián nyaraltak, amikor a lesifotósok lefényképezték őket egy luxushajó fedélzetén. A színész és Vittoria Ceretti szemmel láthatóan remekül érezték magukat a közös kikapcsolódás során. A párost szinte pontosan egy éve látták először együtt és bár sokan kételkedtek a kapcsolatukban, azóta is kitartanak egymás mellett.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - Leonardo Di Caprio and his bikini-clad girlfriend, the Italian Model Vittoria Ceretti soak up the sun with Leo's bestie Tobey Maguire and Babette Strijbos as the gang looked to continue their fun-fi
Leonardo DiCaprio és a barátnője Fotó: MIBA, FATA, CIAO

Visszatért

Lélegzetelállító jelmezben tündökölt egy karneválon Rihanna a szülőhazájában. A sokat mutató kosztümben lehetetlen volt nem észrevenni a sztárt, aki minden évben hazalátogat, hogy részese legyen a felvonulásnak.  Noha a díva az utóbbi időben kerülte a reflektorfényt, ez alkalommal nem félt megmutatni saját magát a főnixmadárra hajazó szerelésben.

*EXCLUSIVE* Singer Rihanna Stuns at Carnival Festival In Barbados
Rihanna Fotó: CHPT, SAPT

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek