Felháborító

"Találkozni fogunk a bíróságon" - Tóth Gabi sírva tett nagy bejelentést

Doris

Létrehozva: 2024.08.08.

Az énekesnőnek teljes joggal lett elege az őt ért bántásokból. Tóth Gabi nem tagadja: jogi lépéseket fog tenni!

Itt a vége, Tóth Gabinak egyszer és mindenkorra elege lett! A Megasztár felfedezettje egy TikTok-videóban bukott ki teljes joggal, miután olyan minősíthetetlenül ocsmány kommentet kapott egy nőtől, hogy azt már nem lehet némán tűrni. Tóth Gabi sajnos tisztában van azzal, hogy azok közé a hírességek közé tartozik, akiket vélt vagy valós információk alapján rengeteg kritika és bántás ér az unatkozó fotelhuszároktól, most azonban úgy érezte: betelt a pohár.

Tóth Gabi
Tóth Gabi elhatározta: jogi lépéseket tesz (Fotó: TV2)

− Akármilyen furcsa, én is ember vagyok. Egyáltalán nem akarom magam sajnáltatni, de a lélektani határ telítődött. Évek óta az egyik legtöbb sz*r kommentet kapó előadó vagyok ebben a országban. Vélt vagy valós információk alapján, persze általában kamu információk miatt ontják rám a sz*rt, és undorítóbbnál undorítóbb kommenteket kapok. Azt hiszem, ezeket egész jól kezeltem, mert nem nagyon reagáltam rájuk, nem nagyon foglalkoztam ezekkel. Viszont most kaptam egy olyan kommentet, ami elérte azt a pontot, hogy most már nem akarom ezt elviselni. Szeretném, ha következménye lehetne, és észrevennénk magunkat: nem lehet büntetlenül sz*rrá alázni és tiporni egy embert, bármit is gondolunk róla - panaszolta Tóth Gabi sírva a kamerába.

Az énekesnő az őt ért sérelmek miatt eldöntötte, nem hagyja annyiban a dolgot. Megtalálja és feljelenti azokat a sokszor kamuprofil mögé megbújó, emberséget teljes mértékben nélkülöző kommentelőket, akiknek nincs jobb dolguk, mint az, hogy őt, vagy esetleg más hazai hírességeket becsméreljenek.

− Három éve viselem el ezt, és próbálok ebben jó anya lenni, de érzékeny lelkű ember vagyok. Egy erős nő vagyok, de érzékeny vagyok, mert szeretetre születtem

- folytatta Gabi, majd arra is rátért, hogy lép fel a támadókkal szemben.

− Ne higgyétek azt, hogy büntetlenül megúszhatjátok, ugyanis meg fogom tenni a megfelelő jogi lépéseket mindenki ellen. Ha kamuprofil mögül is írod a sz*rt, meg lehet találni! Én ezt elviszem, és feljelentést teszek, akkor hiába bújsz be egy macskás profilkép, vagy bármilyen má profilkép mögé, akkor is megtalállak, és találkozni fogunk a bíróságon. Kíváncsi vagyok, hogy akkor is ekkora pofád lesz-e?

- tette fel a költői kérdést Gabi.

Korábban Tóth Gabi kislányának halálát kívánta egy kommentelő

Tóth Gabi még várandós volt a kislányával, Hannarózával, amikor egy ízléstelen és rosszindulatú netező a gyermek halálát kívánta. 

− Amikor ezt az üzenetet megkaptam, bevallom, sokkolt. Ültem a nagy hasammal, benne a gyermekemmel, aki egy orvosi csoda, és hihetetlen, hogy megfogant, de annyira akart jönni erre a világra, hogy minden akadályt leküzdött. És most itt volt valaki, aki anélkül, hogy tudna rólam/rólunk bármit, a halálát akarta. Elöntött a keserűség és a tehetetlen düh, ami olyan erővel árasztotta el a testem, ahogyan azelőtt soha nem éreztem – vallotta be akkor Gabi a csalad.hu-n vezetett blogjában.

Az énekesnő ezt követően netelefonált a kommentelő munkahelyére, elmondta a panaszait.

− Lett következménye a tettének, bár nem én intéztem, de nyilván annak hatására (is) történt, hogy miután a vonal másik végén megkérdezték tőlem, hogy milyen ügyben keresem, én elmondtam. Tárgyilagosan, meglepően nyugodt hangon.Vélhetően nem ő volt a legjobb munkaerő, és az sem kizárt, hogy máskor is történt már hasonló, ami miatt a munkáltatója később úgy döntött, hogy megválik tőle. Én nem kértem tőle, de az ellenkezőjét sem 

- összegezte akkor a történteket Gabi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek