VAKÁCIÓ

Tápai Szabina a családjával együtt elhagyta az országot - Fotó

Doris

Létrehozva: 2024.08.23.

A volt kézilabdázó életében ismét a romantika a főszerep. Tápai Szabina imádott családjával élvezi a nyár utolsó napjait!

Újra őszintén mosolyog a háromgyermekes Tápai Szabina! Az egykori kézilabdázó és Kucsera Gábor tavalyi válásának híre gyakorlatilag bombaként robbant a hazai sztárvilágban, hetekig, ha nem hónapokig suttogtak arról, hogy vajon mi történhetett közöttük és hogyan alakul így a jövőjük. A hűtlenséget és eltérő személyiségüket vélték a szakítás kiváltó okának.

Tápai Szabina, Kucsera Gábor
Tápai Szabina Kucsera Gáborral hagyta el az országot (Fotó: Czerkl Gábor)

Idén májusban viszont kiderült, hogy minden nehézség ellenére Tápai Szabina és Kucsera Gábor megmentette a házasságát. Bejelentésüknek elég sajátos módot választottak, ugyanis a kajakozó a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban vendégeskedett, és a forgatás végén jelent meg Tápai Szabina.

Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni. Illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani

– fogalmaztak Hajdú Péternél.

Tápai Szabina elhagyta az országot

Egy biztos: A háromgyermekes sztáranyuka és Kucsera Gábor életében újra a romantikáé a főszerep, országhatáron belül és kívül!

Tápai Szabina Instagram-történetben számolt be arról, hogy Gáborral és a kicsikkel, Bencével, Millával és Bellával együtt elhagyta az országot, hogy a nyár utolsó napjait pihenéssel töltse egy festői szépségű környezetben. Az egyelőre rejtély, hogy hova repültek, ugyanis sem ő, sem Kucsera nem tette közzé sem az országot, sem a hotel nevét. Csak annyi derült ki, hogy a szállodájuknak egy hatalmas terasza van, tengerre néző kilátással. A növényzetből pedig arra lehet következtetni, hogy valamelyik álomszép európai helyszínt tűzték ki úti célul.

Szabinát egyébként a kislánya is lefotózta, amint épp a tengerben gyönyörködik és élvezi a kilátást. A fotót ide kattintva tudod megnézni!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek