Koncert

"Csalódtam" - Heatlie Dávid is ott lett volna Taylor Swift bécsi koncertjén

Cs.G.

Létrehozva: 2024.08.10.

Csepregi Éva fia is ment volna a világhírű énekesnő bécsi koncertjére. Bár Heatlie Dávid szomorú Taylor Swift elmaradt fellépése miatt, mégis hálás, hogy biztonságban tudhatja magát.

Heatlie Dávid nagy rajongója a koncerteknek, ezért ha lehetősége engedi igyekszik minden olyan énekest megnézni, aki hazánkban, vagy a szomszédságunkban lép fel. A bécsi Taylor Swift koncerttel is ez volt a helyzet, így Dávid lelkesen még márciusban megvásárolta a jegyet, amit a fellépés előtt pár nappal kapott meg. Majd jött a hír, hogy az eseményt le kellett mondania az énekesnőnek terrorveszély miatt, ami persze kicsit elszomorította Dávidot is, de határozottan egyetért a döntéssel.

HOT FELTÖLTÉS Csepregi Éva Heatlie Dávid Taylor Swift koncertjén is ott lett volna
Heatlie Dávid szeret koncertet adni, és nézni is, Taylor Swift koncertjén is ott lett volna (Fotó: archív/hot! magazin)

Szomorú voltam! Az ember hajlamos elfelejteni, hogy milyen világban élünk, ha szórakozásról van szó, nem mindig gondolunk bele, hogy akár egy ilyen dolog történhet... Bár csalódtam és tudom, hogy a családom és a barátaim is aggódtak volna értem, még akkor is, ha megtartották volna a koncertet

– kezdte Dávid, aki azt is elmondta, hogy még igyekszik azért a jegyek árát visszaszerezni.

Nagyon vártam a koncertet, mindig jó átélni, hogy egy-egy sztár miként kommunikál a közönséggel, miként szól a zenekar. Persze YouTube-on meg lehet ezeket a koncerteket nézni, de az nem adja át a feelinget. Ilyenkor azért mindig van bennem egy kis félsz a tömeg miatt, ezért szeretek az elsők között érkezni és az utolsók között távozni – mondta el véleményét Csepregi Éva fia.

Heatlie Dávid örül, hogy időben lemondták a Taylor Swift koncertet

Bár sok rajongó bánkódik az elmaradt Taylor Swift bécsi koncertje miatt, de Dávid tisztában van vele, hogy az osztrák hatóságoknak fontosabb volt az emberek védelme, ezért lépniük kellett.

Sokkolt a hír és megértem, hogy a rendőrök inkább törtöltették a koncertet, szerencsére nem történt baj. Jó ügyért történt, és ennek örülök, hogy időben léptek – zárta a gondolatát Dávid.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek