Rejtély

Videó bizonyítja: Taylor Swift valójában időutazó

G.X

Létrehozva: 2024.08.21.

Ez lenne a popsztár titka? Tényleg időutazó Taylor Swift?

Kétségtelen, hogy a 2020-as évek legnagyobb popsztárja Taylor Swift, akiről sokan hajlamosak elfelejteni: eredetileg country-énekesnőként futott be. Azonban az utóbbi időben sokan arról beszélnek: már korábban is feltűnt, méghozzá egy játékreklámban – 1981-ben. És hogy mi ezzel a gond? Nos, csupán annyi, hogy Swift elvileg nyolc évvel később, 1989-ben jött világra. Sokak szerint erre egyetlen válasz lehet: az időutazás.

Taylor Swift
Időutazás lenne Taylor Swift sikerének titka?  Fotó: AFP

Időutazó lenne Taylor Swift?

Kétségtelen, hogy egyből megmagyarázná, miért tudja olyan sikeresen formálni a fiatalok zenei ízlését az énekesnő, ha valóban időutazó lenne, a jövő minden tudásával felvértezve – azonban ez aligha lehetséges. De mi is ez a reklám, ami mégis ennyire megzavarta a Swift-rajongókat? Nos, 1981-ben a Barbie babák konkurenciája volt a ma már nem túlságosan ismert Glamour Gals. E játékok egyik reklámarca pedig egy olyan fiatal nő volt, aki valóban megszólalásig hasonlít az ekkor még világra se jött szupersztárra.

Nem, nem valamilyen AI-val létrehozott kamureklámról van szó: a hirdetés igazi, az évszám is stimmel, a benne szereplő hölgynek, azonban semmi köze nincs Swifthez - azt leszámítva, hogy valóban hasonlít rá. A színésznő neve Toni Hudson, és a nyolcvanas évek első felében olyan sorozatokban tűnt fel epizódszerepben, mint például a T. J. Hooker, a Szupercsapat vagy épp a Knight Rider.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek