Dögös

Tolvai Reni elterült a földön, kiestek hatalmas mellei a fűzőből – Fotó

K. C.

Létrehozva: 2024.08.24.

Tolvai Reni forró fotója láttán tuti ki fog verni a víz.

Tolvai Reni sokszor oszt meg magáról szexi fotókat és videókat a közösségi oldalán. Ami nem is csoda, hiszen bomba formában van, amire tényleg büszke lehet. 

tolvai renáta
Fotó: Szabolcs  László

Reni 2022 tavaszán számszerűsítette, hogy összesen 23 kilót sikerült leadnia az életmódváltásával. Mint mondta, sikerének a titka a dobozolásban rejlik: saját maga főzi az ételeit, ezeket viszi a fellépéseire is. 

- A nagyon tudatos táplálkozás a legfontosabb. Én régen mindig úgy diétáztam meg úgy éltem, hogy próbáltam nagyon keveset nagyon ritkán enni, mert azt gondoltam, hogy ettől fogok fogyni. Most meg kétóránként eszem, nekem ez működött – mesélte korábban az életmódváltásáról Tolvai Reni, majd hozzátette: - Mindent előkészítek. Macerásabb, de megéri.

Az énekesnő a minap képekkel is szemlélte a változást az Instagram-oldalán. Legfrissebb fotóján mini ruhába bújtatta bomba testét, majd a földön ülve, a falnak támaszkodva pózolt be. A ruha felsőrésze fűzős lehetett, ugyanis kebleit durván feltolta. A megjelenése bombasztikusra sikeredett vadító sminkjével kiegészítve.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek