Hát ezért!

Tóth Andi megfejtette: ezért nem működhettek a kapcsolatai

Niki

Létrehozva: 2024.08.06.

Az énekesnő mostanában a dalai helyett a főzésre koncentrál, hiszen a YouTube csatornáján új műsort indított, Max rendelünk címmel. Tóth Andi az új receptek mellett azonban az életéről is oszt meg részleteket. A legutóbbi részben annak az okát fejtegette, hogy miért nem működtek az eddigi kapcsolatai.

Tóth Andi YouTube-csatornáján Max rendelünk címmel indított főzőműsort, ahol amellett, hogy recepteket próbál ki, magáról is szívesen beszél a rajongók legnagyobb örömére. Bár most éppen szingli, de visszagondolva az egykori kapcsolataiban felfedezett egyfajta mintát, ami talán annak az oka lehet, hogy ezek mind zátonyra futottak. Na erre a megoldásra senki nem számított!

Tóth Andi
Tóth Andi párjairól mesélt, ez lehet az oka a félresikerült kapcsolatainak (Fotó: Máté Krisztián)

Számít a horoszkóp

Andi bevallotta, kifejezetten makacs típus, ami szerinte, ahhoz is köthető, hogy bak csillagjegyben született. Amiből persze adódik a kérdés, hogy ennyire hisz az ezotériában? Úgy tűnik, hogy meglehetősen. Sőt ennek kapcsán azt is bevallotta, milyen férfinek lenne esélye nála, a korábbi hibáiból tanulva:

Pont az vagyok, aki hisz a horoszkópokban, de a kapcsolatoknál mindig úgy voltam vele, hogy azért csak nem egy horoszkóp miatt fogom azt mondani, hogy nem. De azt kellett volna. Az exeim pedig mind levegő jegyűek voltak. Szóval ha még egy levegő jegyű férfit meglátok, biztos nem hagyom magam. Nekem vagy egy másik föld kell, vagy víz, a tűz sem nekem való. De mindenkinek vannak rossz döntései.

Tóth Andi orosz felmenőkkel is rendelkezik

Persze a makacsság sem kizárólag a bak jegyből következik, Andi szerint az is befolyásoló tényező, hogy orosz vér is csörgedezik az ereiben:

Anyukám azt mondta, hogy az ő részéről vannak oroszok a családban, ezért úgy gondoltam, hogy ha megcsinálom a DNS tesztet és kiadja, hogy van bennem orosz, akkor elhiszem. És így is lett, kimutatta az oroszt, románt, valamennyi magyart és 11%-ban a törököt. Bár azt hittem, hogy valami latina leszek, mondjuk spanyol, vagy legalább olasz, de nem, gyros-os vagyok. Viszont az orosz részemtől semmi mást nem örököltem, csak a temperamentumomat és a vodkát.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek