Beszólás

Felszívódott a Tóth Gabit ocsmányul becsmérlő kommentelő

Zs.

Létrehozva: 2024.08.11.

Módosítva: 2024.08.11.

Az énekesnő két nappal ezelőtt, zokogva hozta nyilvánosságra, hogy megkapta élete legundorítóbb kommentjét, akinek a szerzőjét jogi úton kéri számon. A hír az átkozódó nőhöz is eljuthatott, mivel azóta törölte magát minden platformról. Persze ezzel még nem ússza meg a dolgot…

Tóth Gabi kétségtelenül a nyilvánosan legtöbbet bántott előadó hazánkban. Sokan úgy vélik, hogy megdolgozott ezért, a többség azonban (helyesen) úgy gondolja, hogy az énekesnőnek joga van a magánéletéhez, azt csinál amit akar, szeret akit szeret, ehhez senkinek nincs semmi köze. A fotelhuszárok mégis veszik a bátorságot, hogy a közösségi oldalakon minősíthetetlen stílusban tegyék közzé a véleményüket, amire egyébként rajtuk kívül senki sem kíváncsi.

Tóth Gabi
Tóth Gabit ütik-vágják a kommentlők (Fotó: TV2)

Egyre durvább a helyzet

A kommenteket Tóth Gabi egy ideig igyekezett észre sem venni, aztán megpróbálta túltenni magát rajtuk, de a kéretlen vélemények egy idő után már átcsaptak minősíthetetlen stílusba. Volt, aki odáig merészkedett, hogy az énekesnő kislányának a halálát kívánta (ekkor Gabi még várta a kislánya megszületését)… Hogy honnan ered ez a mérhetetlen indulat és gyűlölet az emberekben, arra nehéz magyarázatot találni, az viszont biztos, hogy valamilyen módon gátat kell szabni ennek.

A hírességnél is eljött most az a pont, amikor nem tűr tovább… Az énekesnő ugyanis a napokban megkapta az élete talán legocsmányabb üzenetét, ami olyan undorytó, hogy mi sem idézzük.

Tóth Gabi: „Ennek véget kell vetni”

Gabi a TikTokon tett közzé egy videót arról, hogy milyen érzéseket ébresztett benne az említett ocsmányság. Az énekesnő nem szégyellte megmutatni, hogy a könnyeivel küzd, mert nem tud mit kezdeni az ilyen és ehhez hasonló bántásokkal. Azt is elmondta, hogy mostanra fogyott el minden türelme a zaklatóival szemben, ezért aki ezt a kommentet küldte, azzal a bíróságon fognak találkozni

Az üzenete valószínűleg el is jutott az illetőhöz, hiszen azóta minden tartalom eltűnt arról a fiókról, ahonnan az undorító üzenet érkezett... Talán mégis el tud érni változást egy közszereplő? Erről kérdeztük Tóth Gabit: 

Én lennék a legboldogabb, ha elindulna valamiféle változás! - kezdte az énekesnő

Hiszen gondoljanak csak bele: egy közszereplőnek - tudjuk - többet kell tűrnie, mint egy civil embernek. De nemcsak mi kapjuk a bántást, hanem olyanok is, akik nem elég erősek lélekben ahhoz, hogy feldolgozzák ezeket. Egyre gyakrabban hallani, hogy fiatalok a vonat elé lépnek... Hát kinek jó ez?

 Gabi arról is beszélt, hogy ő hogy éli meg, hogy kíméletlenül bántják: 

Ne értsenek félre, én nem azért "hisztizek" hogy engem mindenki szeressen. A szívem mélyéről mondom, hogy teljesen elfogadom, ha valakinek nem vagyok szimpatikus. A nemtelen bántást azonban nem vagyok hajlandó és köteles sem eltűrni. És mostantól nem is teszem. Már felvettem a kapcsolatot egy büntetőjogásszal, az illetőt, akiről a videót készítettem viszem a bíróságra még akkor is, ha hallom, hogy eltűnt az internetről... majd a rendőrség beazonosítja. És ugyanezt fogom tenni minden olyan kommentelővel, akik átlépik a vörös vonalat. Ha ebből a példából csak egyetlen ember tanul, ha csak egy gyűlölködő komment a billentyűzetben marad, már megérte a harc. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek