Vallomás

Megható vallomás: Tóth Janka elmondta, ki a legfontosabb számára

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.08.10.

A vívó igazán szoros kapcsolatot ápol a mamájával, nagyon fontos számára. Tóth Janka gyönyörű emlékeket elevenített fel.

Tóth Janka, az Exatlon Hungary sztárja minap egy közös képet osztott meg mamájával. Annyira cukira sikerült a fotó, hogy szinte alig lehet nem észrevenni azt a rengeteg szeretetet, ami sugárzik a pillanatról. Mint kiderült, Jankához a mamája áll a legközelebb.

Tóth Janka
Tóth Janka édesapja halála után még fontosabbnak tartja a családi összetartást (Fotó: TV2)

Mama a hozzám legközelebb álló hozzátartozóm, már egészen a gyerekkorom óta. Nagyon szoros kapcsolat alakult ki köztünk már egészen fiatalkoromtól, ugyanis nem jártam bölcsődébe, hanem nála voltam – kezdte a Borsnak a vívó, akit mamája mindig a helyes útra próbált terelni.

Mindig meghallgat és mindig próbál a helyes útra terelni. Nagyon sokat beszélgettünk és főztünk együtt. Régen mindig nála ebédeltem suli után és edzésre is ő vitt 

– szögezte le Janka, akit nagyszülője rettentően féltett a sérülésektől.

Tóth Janka mamája féltette a sérülésektől

A sportolónő életében mindig is nagy szerepet játszott, hogy bármikor lesérülhetett. Tóth Janka vívó karrierje során többször félt elmondani mamájának a sérüléseket, ugyanis anyukája számára mindig is nagyon fontos volt az egészség.

Sokszor féltett, amikor a sportolói karrierembe belekezdtem, hiszen mindig azt vallotta mamám, hogy az egészség az első. Sokszor volt olyan is, hogy nem mertük neki elmondani a sérüléseimet, amiket sport közben szereztem – mondta a vívó bíró, akit mamája végig figyelemmel követett az útján.

Mindig szurkolt és figyelt, amikor tévében voltam 

– osztotta meg Tóth Janka Exatlon-versenyző, aki sokat jár be az idősek otthonába a mamájához.

Tóth Janka
Tóth Janka sokat jár mamáját látogatni (Fotó: Tóth Janka)

Idősek otthona

Janka mamája idősek otthonában van jelenleg, mert mindenki sokat utazik, vagy dolgozik a családból, így senki nem tudna rá ügyelni a nap minden szakaszában.

Sajnos mamám egészségügyi állapota olyan szintre jutott, hogy idősek otthonába kellett költöztetnünk, mert mindenki nagyon sokat dolgozik. Én ráadásul folyamatosan utazom, így sajnos ez volt a legjobb lehetőség, de mindig megyek hozzá, és a mai napig rengeteget beszélgetünk – mondta büszkén Janka, aki a lehető legtöbb időt igyekszik mamájával tölteni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek