tragédia

Szívszorító sors! Árván maradt testvéreken segít az Újratervezés

Niki

Létrehozva: 2024.08.19.

Újabb nehéz sorsú családot ismerhetünk meg a műsor második hetében. Az árván maradt három testvér szétszakítva él és az otthonuk is lakhatatlan állapotban van. Az Újratervezés nem csak a házát újítja fel a komoly betegségekkel is küzdő gyerekeknek, hanem lehetőséget ad arra, hogy hamarosan újra együtt legyenek.

Ma este indul az Újratervezés második hete, ahol megismerhetjük a második családot, akinek a TV2 csapata segít talpra állni. Zoli, Tibor és Viki testvérek, ám mindkét szülőjüket elvesztették rövid időn belül, az otthonuk pedig lakhatatlanná vált. Emiatt a két kiskorú gyermek állami gondozásba és nevelőszülőkhöz került. Zoli, a legidősebb testvér igyekszik mindent megtenni, hogy újra összehozza a Farkas családot, de önerejéből ez szinte lehetetlen.

Újratervezés második hét Farkas család
Az Újratervezés három elárvult és szétszakított testvérnek segít újrakezdeni (Fotó: TV2)

A gyerekek édesanyja 2021-ben hunyt el, az apjukat pedig 2023-ban vesztették el, hosszú betegeskedés után. A Farkas testvérek így teljesen egyedül maradtak és bár Zoli már felnőtt, nem tudta egyedül, illetve barátnőjével vállalni az öccse és a húga gondozását. Ráadásul Viki és Tibor is daganatos megbetegedéssel küzd, ami ugyan egyelőre jóindulatú, de gyógyíthatatlan. És bár szeretnének újra együtt lenni, a csapat érkezéséig ez csak álomnak tűnt számukra.

Nagyon sokkoló a története ezeknek a gyerekeknek, az ahogy széthullott a családjuk, ahogy hirtelen kellett, hogy felnőjenek. De ez most valóban egy esély, egy új kezdetre, egy új életre

 – mondta Szabó Zsófi könnyeivel küzdve.

Újratervezés második hét Farkas család
Szabó Zsófi és Stohl András is meghatódott a gyerekek tragikus történetének hallatán Fotó: TV2

Az Újratervezés nélkül is belevágtak volna

Tibor elárulta Stohl Andrásnak, hogy amint egy hónap múlva betölti a 18-at, mindenképpen elindította volna a folyamatot, hogy a 16 éves húga gyámja lehessen és újra összehozhassa a családot. Erre persze a műsor nélkül egy szinte lakhatatlan házban nagyon kevés lett volna az esélye, de a fiú semmiképpen sem akart lemondani erről az álmáról.

Ha szeretnétek még többet megtudni a Farkas család történetéről, és hogy hogyan fogadták, hogy végre minden egyenesbe jöhet az életükben, nézzétek az Újratervezés adásait hétfőtől a TV2 Klubon 21:30-tól. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek