TÉVEDÉS

Sokkoló részlet: rossz orvosi döntés miatt nem esik teherbe Vajna Timi?

Prac Lee

Létrehozva: 2024.08.05.

Szívszorító részletet árult el gyermekvállalásért való küzdelméről a celebnő. Vajna Timi most elárulta, mi állhat a sikertelensége hátterében.

Vajna Timi a sorstársai segítése érdekében nyilvánosság elé tárta kálváriáját a teherbe esésért. Andy Vajna özvegye már a filmmogulnak is szívesen szült volna, majd szingliként sem mondott le az anyává válásról. Mióta pedig újra házas, minden korábbinál jobban vágyik a családalapításra. Most azonban elárulta, egy rossz orvosi döntés miatt talán sosem valósul meg az álma.

vajna timi
Vajna Timi már Andy mellett is vágyott az anyaságra, mára bánja is, hogy nem lépett korábban (Fotó: Bors/Fejér Bálint)

„Az amerikai orvosomnak nem lett volna szabad..."

Timi rendszeresen oszt meg részleteket a közösségi oldalán a teherbe esésért folytatott küzdelméről, a magzatai elvesztéséről, a kellemetlen mellékhatásokkal járó hormonkezelésekről. Most azonban minden korábbinál szomorúbb tényt árult el.

Vajna Timi Instagram sztorijában egy amerikai nő, a jelek szerint egy sorstársa videóját osztotta meg, amihez őszinte sorokat mellékelt:

Nálam is ugyanez volt. Az amerikai orvosomnak nem lett volna szabad eltávolítania az egyik petefészkem felét egy nagy ciszta miatt, mielőtt ki nem vetettem a petesejteket, mert az elektromos kés (amit használnak az endometriózis- és ciszta műtétnél) szétroncsolja még a maradék petesejteket és szöveteket is!

– fogalmazott közösségi oldalán az üzletasszony.

Vajna Timi őszinte vallomást tett (Fotó: Instagram)

Vajna Timi bánja a korábbi döntését

Timi 41 évesen sem adta fel a harcot a gyermekáldásért, bár nemrég elismerte, kezdi azt érezni, hogy kicsúszik az időből.

Minden fiatal lánynak üzenem, csak mert jót akarok, hogy időben fagyassza le a petesejtjeit. Több ciklusban is akár (ha nincs párkapcsolatban, vagy egyéb okok miatt), mert utána már túl késő lesz. Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülésfogalmazott korábban a feleség.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek