Művészlélek

"Legalább 21 személyiségem van" - Varga Viktor a személyiségzavarairól mesélt

Cs.G.

Létrehozva: 2024.08.03.

Az énekesnek rengeteg nem mindennapi szokása van, de mint kiderült, ezek külön személyiségek jegyei is. Varga Viktor elmondta, hogy több személy lakik benne, és napjában többször is változik, hogy ki van a felszínen.

Varga Viktor az extrém művészek sorát erősíti, akiknek sokszor olyan dolgaik vannak, amiket mi, hétköznapi emberek furcsának, vagy megbotránkoztatónak tarthatunk. Azonban ez láthatóan cseppet sem zavarja az énekest, akit a Frizbi című műsorban Hajdú Péter kérdezgetett extrém és szabad életviteléről.

Varga Viktor
Varga Viktor nem zavartatja magát az emberek véleményétől (Fotó: YouTube)

Nagyjából 20-21 személyiség él Varga Viktorban

Hajdú Péter az énekest egy szintén nagyon különc és egyben világhírű művészhez, Benkő Dánielhez hasonlította a beszélgetés során. Viktor elmondta, hogy számára nehéz lebutítania, leegyszerűsíteni magát és a gondolatait, mert elmondása szerint ömlenek belőle az ötletek, amit a több személyiségének köszönhet.

–  Például van egy sorozatom, azzal szórakoztatok, amikor vezetek le a koncertekre. Egy ilyen 20-21 féle karakterem van, amiket filterekkel hozom ki magamból azt az adott embertípust, és ő mit reagálna rám. Bemondok valami baromságot, vagy egy Varga Viktor szöveget és reagálok rá 20 alkalommal. Van egyfajta sokszínűség, és végtelenen laknak bennem!  – kezdte Viktor, aki bevallotta Hajdú Péternek, hogy mindig valamelyik személyisége szerint öltözik fel. Így felmerült a műsorvezetőben a kérdés, hogy mennyi énjéről tud?

Hát a videókat, amiket visszanézek, legalább 21 személyiségem van. [...] Ezek maguktól jönnek, attól függ, melyik személyiségemmel ébredek. Sok kattanásom van nap közben, és egy idő után kiszalad, és akkor nem tudom. A legszélsőségesebb talán, Dzíbíel Józsi, aki nagyon suttyó

– ecsetelte Viktor, aki prezentálta is Hajdú Péternek a benne lakó emberek egy részét.

Az énekesnek nehéz gyerekkora volt

Varga Viktor arról is mesélt, hogy már gyerekként is szabados, művész személyiséggel rendelkezett. Azonban az iskolában nem néztek jó szemmel és bántották. Egyértelműen kiderült a beszélgetés elején, hogy iskolájában ő volt a kirekesztett, a különc, akit kipécéztek a nagyok...

Belenyomták a fejemet a vécébe. Meg kellett tanulnom verekedni, hogy lerúgjam a nyolcadikosok fejét. A gyerekek, és úgy általában az emberek érzik, ha valaki más, nem olyan, mint ők — fogalmazott a FrizbiTV YouTube-csatorna stúdiójában az extravagáns énekes az őt ért verbális és fizikai bántalmazásokról.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek