Öröm

1 hónapig titkolta – Megszületett Sztarenki Dóra kisfia

N.V.N.

Létrehozva: 2024.09.30. 13:56

Tündéri babafotóval tudatta a színésznő, hogy megszületett a gyermeke. Sztarenki Dóra posztjából az is kiderül, egy hónappal ezelőtt érkezett a baba, csak eddig titkolta.

Több mint öt hónappal ezelőtt, áprilisban, egy rendhagyó videóval jelentette be Sztarenki Dóra: gyermeket vár, akkor már a várandóssága 22. hetében járt. A sztárok körében a terhesség folyamán rendszeresen jelennek meg olyan fotók, ahol a pocakjuk növekedését mutatják meg a kismamák. Na, ez Dórira nem igaz! Az Instagram-oldalát lapozgatva csak egy-két olyan poszt lelhető fel, ahol a babavárással járó átalakulását mutatja meg. A nyár végén egy nagyon kedves kis fotósorozattal állt elő, melyben az elmúlt hónapok legszebb pillanatait mutatta meg. Ezek között látható, hogy már nem lehetett messze a nagy nap, amikor gyermeke megérkezik.

Sztarenki Dóra és férje
Sztarenki Dóra és Fábián Zoltán két év szerelem után, 2022 szeptemberében házasodtak össze Fotó: Móricz István

Sztarenki Dóra kisfia nevét is elárulta

Olyannyira nem, hogy egy új fotóval jelentkezett közösségi oldalán, melyen már a kisfiát tartja a karjában. Igazi hajasbaba Ferkó. A posztból az is kiderül, hogy a baba egy hónappal ezelőtt született meg, csak mindez idáig titkolta, vagy egyszerűen nem akarta megosztani a nyilvánossággal, hogy Fábián Zoltánnal szülők lettek.

Akartam volna valami szép és nemes képet, amivel elmesélem, nem maradtam örökre terhes, de rájöttem nem érdekel, úgy sem az a valóság, hogy szép ruhában, laza sminkben vigyorgok a kertben. 

Egy hónapja megérkezett a fedélzetre Ferkó! 

A Honvéd kórházban látta meg a napvilágot hihetetlenül csodálatos emberek között, akiknek örökre hálás leszek – olvasható a fotó mellett, mely itt tekinthető meg.

A színésznő fotója valóságos kommentcunamit indított el, rengetegen gratuláltak az újdonsült édesanyának és férjének.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek