Fortuna

5 világsztár, aki egykor milliárdos volt, mára viszont mindenét elveszítette

Létrehozva: 2024.09.01.

Egykor ragyogó életük volt, mégis szinte mindenüket elvesztették ezek a sztárok.

Nem kevesebb, mint 18 millió dollárt veszített el Sharon Stone. Az agyvérzése után 7 évre volt szüksége ahhoz, hogy felépüljön. Ez idő alatt sokan kihasználták, Elmondása szerint mire észbe kapott, már szinte minden tulajdona valaki más nevén volt. „Egyáltalán nem volt pénzem.” – emlékszik vissza a sztár, akinek azóta szerencsésen sikerült talpra állnia. 

96th Oscars Academy Awards - Vanity Fair Party
Fotó: AFP

Még az otthonát is elveszítette Kim Basinger, amikor egy stúdió beperelte szerződésszegésért. A filmcsillag épp karrierje csúcsán volt, így nem gondolta, hogy takarékoskodnia kellene. Még egy egész amerikai kisvárost is felvásárolt, így nem maradt miből kifizetnie a kiszabott büntetését. Csődöt kellett jelentenie.

Több mint 2 milliárd forintnak megfelelő tartozást halmozott fel Nicolas Cage, miután gondolkodás nélkül szórta a pénzét ingatlanokra és olyan haszontalan beruházásokra, mint egy dinoszaurusz csontváza vagy egy 45 millió forintos élő polip. Mondanunk sem kell, hogy szinte mindettől meg kellett válnia, mire rendezte az ügyeit az adóhivatallal…

Tönkretette a válás Burt Reynoldsot. A színész sajnos nem volt elég elővigyázatos, így nem kötött házassági szerződést a második feleségével, aki rendesen megkopasztotta őt, amikor úgy döntöttek, hogy külön utatok folytatják tovább az életüket. Nemcsak a házasságát, a villáját is elveszítette.

Jelenleg is a csőd veszélye fenyegeti Britney Spearst. Állítólag havonta egymillió dollárt költ utazgatásra, rendszeresen elnöki lakosztályokban lakik és magángéppel repül. Sokak szerint nem ártana, ha valaki ismételten a kezébe venné Britney pénzügyeit, főleg, ha az új gondnoka nem dézsmálná meg úgy a vagyonát, mint ahogyan azt az apja tette korábban...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek