Pánikroham

A Kísértés szőke szépsége pánikrohamot kapott randevúján

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.09.04.

Módosítva: 2024.09.05.

A szőke bombázó még talán sosem pánikolt be ennyire, mint a borzalmas randevún. A Kísértés Natija elmondta, mi érzett, amikor próbált szembenézni a félelemmel, amibe belebukott.

A Kísértés szereplői fáradhatatlanul azon vannak, hogy legyőzzék a bennük túltengő ösztönöket, de tisztán látható, hogy igencsak próbára vannak téve a TV2 műsorának párjai. A korábban már több műsorban is felbukkanó Nati egy randevú felkérést kapott Noeltől, azonban a szőke szépség sem számolt azzal, hogy pánikroham lesz a vége. Nem volt jó ötlet az extrém randevú?

A Kísértés
A Kísértés szőke bombázója levegőért kapkodott. Pánikrohamja lett Natinak (Fotó: TV2)

A Kísértés szőkesége pánikrohamot kapott

Kozelkin Natália, aki korábban még Jákob Zoli szívéért is versenyzett a Nagy Ő-ben, most talán élete egyik legrosszabb randiján van túl. Azt érezte, hogy el fog ájulni.

A tegnapi randim az olyan volt, hogy egy kötélpályára kellett menni, és olyan pánikrohamot kaptam, hogy nem csúsztam le” – kezdte a Borsnak a reality szereplő, aki annyit kért csak, hogy szedjék le onnan.

Mondtam, szedjetek le, mert rosszul leszek. Levegőért kapkodtam

– idézte vissza Nati, akinek minden porcikája ellenkezett a lecsúszástól.

Azt éreztem, hogy elájulok, nagyon megijedtem. Végig az volt bennem, hogy menni fog, amikor meg felcsatoltak minket és megláttam milyen magasan vagyunk, mindenem elkezdett ellenkezni, pedig tudtam, hogy nem halhatunk meg” – szögezte le a kísértő, aki elmondta azt is, milyen randinak örülne végre.

A Kísértés
A Kísértés bombázója nem ilyen randit képzelt el (Fotó: Kozelkin Nati)

Ilyen az ideális randi Natinak:

A botrányos műsor szereplője közel sem ilyen randin akart részt venni, sőt ennél sokkal jobb ötletei lettek volna. Megtudtuk, mi lenne számára egy ideális thaiföldi randi.

Olyan randinak örülnék, mint például a jetskizés, vagy elefánton is szívesen lovagolnék és delfinnel is úsznék. Egy tigrist sem félnék megsimizni” – mondta a botrányos szöszi.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek