Karrier

Állami egészségügyben helyezkedik el a milliárdos Balogh Levente lánya

Zs.

Létrehozva: 2024.09.16.

A dúsgazdag vállalkozó gyermekének inkább átok, mint áldás a pénzről való beszélgetés, hiszen bármit is tesz le az asztalra, mindig megkapja, hogy csak az apja miatt sikerült eredményt elérnie.

Balogh Levente a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa, az ország egyik leggazdagabb embere. A lánya, Balogh Szimóna élete ennek ellenére sem könnyű. No nem azért, mert bármiben is nélkülöznie kellene, hanem pont ezért. A fiatal és tehetséges hölgy bár nagyon igyekszik, bármit elér az életben, arra mindig az a közvélemény válasza, hogy „hát persze, ilyen gazdag apukával a háta mögött csak megszületnie volt nehéz.” 

Balogh Szimi
Balogh Szimi élete nem könnyű még akkor sem, ha az édesapja dúsgazdag (Fotó: YouTube) 

Állami kórházban helyezkedik el Szimi

Aki személyesen ismeri Szimit, az természetesen tisztában van azzal, hogy a gimnáziumban nem volt protekciója, hogy a saját erejéből vették fel a felsőoktatásba és csak magának köszönheti, hogy idén nyáron hivatalosan is pszichológus lett. 

Azt a komoly döntést is egyedül hozta meg – nagy részben pont a gazdag édesapja miatt –, hogy nem a magánegészségügyben helyezkedik el, hanem elmegy egy állami kórházba, hogy a saját bőrén tapasztaja meg a szakma szépségeit és buktatóit, és ha esetleg később másfelé, jobb körülmények közé sodorja az élet, azt meg tudja majd becsülni. 

Balogh Szimi
Szimi állami kórházba fog dolgozni, pszichológusként (Fotó: YouTube)

A terveiről és az érzéseiről a Palikék Világa By Manna csatornáján, Ábel Anita: Egy ritmusban című műsorában beszélt.

Ha egy egy kommentelő azt írja, hogy nekem csak megszületni volt nehéz, nagyon szívesen visszaírnék neki, hogy nekem tulajdonképpen egy forintom sincs, nem én vagyok gazdag. Nem bánok jól a pénzel és beszélni sem szeretek róla. Persze tudom, hogy fontos.

- kezdte a fiatal lány, majd így folytatta: 

Én most kezdek el leválni a szüleimről és most kezdem a szakmám, a jövő héten lesz az első napom a pszichiátrián és egy másik iskolát is elkezdek. Sokan mondták, hogy miért az állami szférába megyek, miért nem a magánegészségügyben helyezkedem el, de nekem erre az a válaszom, hogy inkább hiteles szeretnék lenni, mint sok pénzt keresni. Számomra most az a fontos, hogy meglépjek minden lépcsőfokot, és nem stresszelek rá arra, hogy nem fogok tudni olyan életszínvonalat teremteni, mint amit édesapámtól megkaptam. 

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg: 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek