Lehengerlő szépség

„Azok a lábak” – Horváth Évát alig takarja valami a tengerparton - Fotó

K. C.

Létrehozva: 2024.09.23. 19:00

Horváth Éva gondoskodott arról, hogy ne fázzunk.

Mint arról korábban a Bors beszámolt, Horváth Éva augusztusban egy családi kiránduláson járt gyermekeivel, majd ezután furcsa tüneteket tapasztalt. Kiderült, hogy Lyme-kórral fertőződött meg.

 

A nyarat idehaza, Magyarországon töltötte Horváth Éva és családja, akik azóta visszautaztak a festői Balira. A mesés indonézia azonban nem fenékig tejfel, ugyanis a csinos sztáranyuka korábban elmesélte az egzotikus szigeten különleges és sokszor veszélyes állatok élnek. Egyszer megtörtént vele az is, hogy kígyó ólálkodott az otthonában. 

– Kristóffal most tanuljuk Bali kígyóit, mert azok veszélyesek lehetnek, és örülnék, ha tudnám, mi az, ami esetleg bekúszik a szobába a rizsföldekről, mert volt már olyan, hogy kígyót szedtünk össze a lakásban – árulta el Éva korábban a Hot! magazinak. 

Horváth Éva azonban a hétvégét örömmel élte meg. Balin ugyanis továbbra is tombol a jó idő, így a sztáranyuka a tengerparton még élvezhette a nap simogató melegségét. A menő napszemüvege, aprócska bikinije és hatalmas dekoltázsa pedig egyenesen elvarázsolta a követőit. Az impozáns fotóról egyértelműen sugárzik, hogy Éva boldog, kiegyensúlyozott és tökéletesen elégedett az életével. 

- Azok a lábak, lábujjak 

- álmélkodott Éva egyik rajongója. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek