Ázsia Expressz

Ázsia Expressz: Zokogva borult barátnője nyakába Béres Anett

Buster

Létrehozva: 2024.09.01.

Alig két év telt el azóta, hogy a híresség súlyos balesetet szenvedett egy teaszeánsz következményeként. Béres Anett számára az sem volt biztos, hogy valaha járni fog, de ő küzdött és most az Ázsia Expresszben méretteti meg magát.

Sokan kapták fel a fejüket, amikor a TV2 tavasszal bejelentette az idei Ázsia Expressz résztvevőinek névsorát, amelyen feltűnt Béres Anett és Sáfrány Emese is. Főként persze Anett vállalása ráncolta össze a szemöldököket, hiszen alig két évvel ezelőtt gyakorlatilag alig maradt ép csontja, miután egy ayahuasca teaszeánsz után rémülten menekülni kezdett és egy szakadékba zuhant. 

Ázsia Expressz
Béres Anett  önmagának bizonyított az Ázsia Expresszben Fotó: TV2

Erre senki sem fogadott volna két éve...

A balesetet követően Béres Anett számára hosszú és gyötrelmes gyógyulási folyamat vette kezdetét és bizony ő maga sem adott volna egy lyukas garast sem, ha arra kellett volna fogadnia, hogy most a világ egyik, ha nem a legdurvább tévés formátumának szereplőjeként térhet vissza. Pedig Anett bizony elutazott a Fülöp-szigetekre. Hogy bírja-e erővel, az vasárnap estétől kiderül a TV2 képernyőjén. Annyit azonban már most elárulhatunk, hogy már az első percekben eltörik Anettnél a mécses. 

Ázsia Expressz
Béres Anett zokogva borult Sáfrány Emese nyakába Fotó: TV2

Mindjárt sírok...”

Az, hogy én most itt ülök és részt vehetek ezen a játékon úgy, hogy kettétörött a gerincem, rommá tört a sarkam és öt bordám is eltörött… 

Szóval, az, hogy én most itt vagyok és hátizsákot fogok cipelni, az egy bizonyíték nekem arra, hogy igen, megcsináltam és bebizonyítottam…

– Mindjárt sírok basszus… kezdte a kamerába Béres Anett, aki végül nem csak majdnem sírta el magát. Nem sokkal ezután pedig már mint humorforrást hozta fel a balesetét. Történt ugyanis, hogy Sáfrány Emese kissé megrémült attól a lehetőségtől, hogy a játék kiindulópontján kell éjszakázniuk. 

Remélem, hogy most csak az a dolgunk, hogy megkeressük Nórit és a táskáinkat, mert én itt nem alszom az tuti – nézett körbe az Ázsia Expressz forgatásának egyik első helyszínén Emese, aki Anettől nem várt választ kapott. – Én már aludtam erdőben… – utalt vissza a teaszeánszra az egykori valóságshow-szereplő, amire érkezett is mindjárt csapattársa frappáns riposztja. Szerintem ne ismételjük meg, annak sem volt jó vége nevetett Sáfrány Emese. Hogy a lányoknak és persze a többieknek végül hol kellett álomra hajtaniuk a fejüket az első este, az kiderül vasárnap este a Tények után.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek