HETI TOP

Ázsia Expressz: Cserpes Laura kitálalt Ördög Nóráról; Stohl András keményen beleállt Dietz Gusztiba

Doris

Létrehozva: 2024.09.22. 17:35

Ezek voltak a legolvasottabb írások a héten a BorsOnline oldalán. Ázsia Expressz minden mennyiségben!

Dráma az Ázsia Expresszben

Tényleg elsírta magát Ördög Nóra a szomorú hír hallatán, mielőtt közölnie kellett az Ázsia Expresszben, hogy elhunyt Cserpes István édesanyja, Cserpes Laura nagymamája.

– Ennyire érzékeny nő?

 - kapta meg a kérdést Ördög Nórára vonatkozóan, egy Instagramon indított élő adásban az énekesnő.

– Igen, a Nóri nagyon szenzitív, nagyon együttérző volt velünk végig. Amit láttatok, az nem színjátszás volt

- válaszolta Laura.

Az Ázsia Expressz kiesői gondolkoztak a verseny feladásán

Rendkívül szoros verseny után végül Dietz Guszti és Laky Zsuzsi estek ki az Ázsia Expressz szeptember 20-i adásában. 

Laky Zsuzsi és Dietz Guszti Ázsia Expressz
Ázsia Expressz: Dietz Guszti és Laky Zsuzsi búcsúztak (Fotó: TV2)

Nem volt nagy meglepetés, hogy az MMA harcos és felesége volt kénytelen elhagyni a műsort. Dietz Gusztáv már kiesésük előtt is a játék feladását fontolgatta, sérülése ugyanis megnehezítette számára a versenyt. Gusztin régóta látszott, hogy már szeretett volna hazamenni, ez a kívánsága pedig most teljesült is. A harcos még felesége elmondása szerint is önmagával küzdött a legtöbbet az Ázsia Expressz 5. évadában.

Guszti abszolút a határait feszegette

mondta Laky Zsuzsi búcsúzkodás közben, majd hozzátette:

Én jobban tudok alkalmazkodni, neki ez nehezebb volt.


Stohl András keményen beleállt Dietz Gusztiba

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz: Stohl András markáns véleményt fogalmazott meg (Fotó: TV2 / hot magazin)

Ördög Nóra az Ázsia Expressz pénteki adásában a várakozó párosokhoz fordult, hogy megtudja, ki-kit vár vissza a hajszáról. Sorjáztak is a sablonválaszok, míg nem Stohl Andrásra került a sor

– Nem tudom, hogy mondtak-e már ilyet ebben a műsorban, de nekem tökéletesen mindegy, hogy ki jön vissza. Nem azért, mert mindenkit szeretek. Egyiket sem várom vissza! Nem tudom már őszinte szívvel egyik párosra sem azt mondani, hogy őt várom vissza. Guszti saját magával küzd és láthatóan nagyon mérges magára mindig. Mi mindannyian, hülye kis pincsikutyákként rohangálunk körülötte, hogy: Guszti bácsi, legyen már jó kedved! Hát ne legyen jókedve! Ha nincs jókedve, menjen haza kelt ki magából a színész.

Kitálalt Jennifer Lopez első férje

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez első férje megtörte a csendet (Fotó: Doug Peters/EMPICS Entertainment)

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Jennifer Lopez és Ben Affleck hivatalosan is elváltak. Már régóta tudni lehetett, hogy valami nincs rendben kettejük között, és végül a színésznő lassan egy hónapja beadta a válókeresetet. 

Ben Affleck gyakran nem érezte jól magát korábbi feleségével, amikor meg kellett jelenniük a fotósok előtt. Nemrégiben pedig megszólalt a színésznő első férje, Ojani Noa is, aki szintén lesújtó véleménnyel volt a házasságukról.

– Voltak nézeteltéréseink a kocsiban, majd 20 perccel később le kellett ülnünk, és úgy kellett tennünk, mintha minden rendben lenne

- mesélte a színész, aki még akkor ismerkedett meg Jennifer Lopezzel, amikor 1997-ben pincérként dolgozott Miamiban, miközben a sztár a Blood and Wine című filmet forgatta Jack Nicholsonnal és Michael Caine-nel.

Tóth Gabi a szerelmével táncol a Dancing with the Stars-ban

Dancing with the Stars
Dancing with the Stars: Tóth Gabi a szerelmével perdül táncra (Fotó: Nánási Pál / TV2)

A korábbi sikerekre való tekintettel immár ötödik évadával tér vissza a TV2 képernyőjére a Dancing with the Stars. A legnagyobb szenzáció kétség kívül az, hogy Tóth Gabi is parkettre lép, méghozzá nem is akárkivel: Papp Máté Bence néptáncművésszel, akivel az életben is egy párt alkot. De az olimpikon Hosszú Katinka és műsorvezető Szabó Zsófi is tánccipőt húz, de férfi fronton is erős a felhozatal.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek