Ázsia Expressz

Átkutattuk az Ázsia Expressz dokijának táskáját

Cs.G.

Létrehozva: 2024.09.13.

Nem veszélytelen a TV2 kaland-realityje, ezért mindenre fel van készülve a stáb orvosa. Az Ázsia Expressz dokija megmutatta mi lapul a táskájában, és mikkel is készül egy ilyen hosszú versenyre, hogy a játékosokat megfelelően ellássa.

Lassan két hete dübörög az Ázsia Expressz 2024-es évada a Fülöp-szigeteken, ahol nyolc kalandvágyó páros a komfortzónájukat teljesen elhagyva küzdenek meg a tízmillió forintos fődíjért. Azonban a megmérettetés nem veszélytelen, hiszen a nagy hajtásban nem mindig kímélik magukat a versenyzők. Mint például Zámbó Adrián, aki az egyik feladatnál elesett és komoly sérülést szenvedett. Ezért, hogy a játékosok biztonságban legyenek, állandó orvosuk kíséri a mezőnyt.

Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián - Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz versenyzői a legnagyobb biztonságban vannak (Fotó: TV2)

Komplett kórház, egy táskában

A Borsnak lehetősége volt meglesni, hogy a stáb orvosának, Dr. Varga Norbertnek miket rejt a táskája. Már csak a felszerelés látványától is megnyugszik az ember, hiszen minden eshetőségre tökéletesen fel van készülve az Ázsia Expressz dokija.

Figyelj van, vérnyomásmérő, törés rögzítő, be tud kötni infúziót, vannak maszkok, ballonok, kötszerek, műtős kesztyű, gyógyszerek. Még torokgyulladásra is hozott gyógyszert, végül is nincs csak 45 fok...

 – mutatta meg kollégánk a táska felszerelését.

Terápia volt a két Zámbó testvérnek az Ázsia Expressz

A legfiatalabb Zámbó fiú elárulta, nem is gondolták volna, de bátyjával terápiaként élték meg az ott töltött időt, és a kapcsolatuk is sokkal szorosabbá vált.

Remélem, hogy az én hozzáállásom is szimpatikus volt mindenkinek, mert mindent megtettem, amit lehet egy ilyen versenyhelyzetben. Krisztián egy pozitívabb csalódás, hiszen róla tudják, hogy talán egy picit hozzátesz a karakteréhez. Ő egy szív-lélek ember, ezért is szeretem nagyon. Rólam lehet tudni, hogy mindig, főleg egy versenyben határozottan próbálok hozzáállni a dolgokhoz. Tökéletesen kiegészítettük egymást. Olvasom a kommenteket, érdekes, hogy az első két adásnál teljesen más volt a hangvételük, mint a hét második felében. Mondhatom, hogy az emberek nagy részének mi lettünk a kedvenc párosa – mondta Zámbó Adrián a Mokkában.

@borsonline Átkutattuk az Ázsia Expressz dokijának a táskáját! Dr. Varga Norbert már évek óta kíséri az Ázsia Expressz versenyzőit, a Fülöp-szigeteken pedig nekünk is sikerült elcsípnünk. Őt is és a táskáját is... #ázsiaexpressz #tv2 #orvos #orvositáska #doki #drvarganorbert #fülöpszigetek #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek