GYÁSZ

Tragédia az Ázsia Expresszben: Ez a páros feladta a játékot

Buster

Létrehozva: 2024.09.13.

Drámai véget ért az Ázsia Expressz idei szériájának második hajszája. Cserpes Laura és István bejelentése után Ördög Nóra és a játékosok is zokogásban törtek ki. Apát és lányát feldolgozhatatlan veszteség érte…

A hajsza végén még senki sem tudta, hogy a futam közben egy Magyarországról érkező, sorsdöntő üzenetet adott kapott az énekesnő és a vele vállt vállnak vetve küzdő édesapja. Cserpes Laura és Cserpes István azonnal meghozták a döntésüket, ami alapjaiban írta át az Ázsia Expressz „forgatókönyvét”. Bár a hajszáról elsőként a Laky Zsuzsi-Dietz Guszti páros érkezett célba, akiket Sáfrány Emese és Béres Anett követett, majd minimális lemaradással Zsigmond Angi és Mészáros Bende követett, mégsem a harmadikként érkező fiatalok számára ért véget az Ázsia Expressz kalandja.

Ázsia Expressz
Cserpes István képtelen volt kimondani a sokkoló szavakat... Fotó: TV2

Az életben van olyan dolog, amit nem várunk…”

Cserpes István szót kért és megpróbálta szavakba önteni a lehetetlent… 

Szeretnénk valamit mondani mindannyiótoknak… 

Ami itt történt, sírás, nevetés, győzelem, veszteség, az mind az élet velejárója. 

– Én egy nagyon szerencsés fickó vagyok, hiszen van egy gyönyörű feleségem, öt gyönyörű gyermekem, akik közül az egyikkel itt vagyok a világ másik felén és idáig csak örülni tudtunk. Csak aztán az életben van olyan dolog, amit nem várunk… – csuklott el az ismert vállalkozó hangja, akit lánya, Laura segített ki, így végül ő mondta ki, amire a lelkileg teljesen összetört édesapja képtelen volt.

Ázsia Expressz
Angi és Bende zokogva borultak a gyászoló Cserpesék nyakába. Fotó: TV2

Mi haza szeretnénk menni...”

Nemrég tudtuk meg, hogy a nagymamám, apukám édesanyja sajnos elköltözött. Mi nagyon szeretnénk átadni a lehetőségünket nektek, hogy tovább itt maradjatok a versenyben, mert mi haza szeretnénk most menni. A sors fintora, hogy rátok tettük a hajszát, de végül mi adjuk vissza nektek a verseny lehetőségét – fordult az énekesnő a kővé dermedt Angi és Bende felé. Ezen a ponton már Ördög Nóra, a stábtagok és a játékostársak sem tudták visszatartani könnyeiket. Cserpesék számára tehát véget ért az Ázsia Expressz, míg Angi és Bende tovább küzdhetnek a fődíjért. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek