DURVA

Velőt rázó sikoly: Meztelen nőre nyitottak rá Jollyék Ázsiában

Buster

Létrehozva: 2024.09.19. 18:45

A Farm VIP óta tudjuk, hogy a mulatos sztár kedvesének nem kell a szomszédba mennie egy kis arcátlanságért. Nos, Szuperák Barbi habitusát most Ázsiában is megismerte egy anyuka, akin éppen tusolás közben ütött rajta. Jolly szégyellte is magát rendesen…

Az Ázsia Expressz sosem volt és nem is lesz a tétova emberek játéka. Sőt, csak az juthat egyről a kettőre, vagyis városról városra és feladatról feladatra, akiben ott lapul a kellő elszántság és határozottság. Szuperák Barbiban talán több is van ezekből a hatékony tulajdonságokból, mint elég, de legalább jut belőle bőven Jollynak is, aki időnkét maga sem hiszi, hogy kedvese mire képes a cél érdekében. Barbi a csütörtöki adásban ismét magához ragadja a kezdeményezést és a feladat hevében úgy dönt, benyit egy zárt ajtón. Ami mögötte várta, az örökre a retinájába égett, de a hölgy sem felejti el egyhamar a csöpp európai lányt, aki forgószélként rontott rá zuhanyzás közben. Ennek biztos jele az a velőtrázó sikoly, amivel Barbi akcióját „jutalmazta”.

Ázsia Expressz
Jolly kedvese nem tétlenkedett, majd jött a velőtrázó sikoly (Fotó: TV2)

Benyitottam a hölgyhöz, aki éppen zuhanyzott”

Ez rányitott egy emberre! – mondta a fejét fogva Jolly, miután látta, ahogy Barbi döbbent arckifejezéssel kihátrált a fürdőszobából. A „hívatlan vendég” persze próbálta elmagyarázni, hogy ő csupán egy kisfiú pantomim játékából következtetett arra, hogy szabad a pálya. – Az a kisfiú azt mutogatta, hogy az anyukája játszik… – magyarázkodott azonnal a mulatós sztár kedvese, aki később az Ázsia Expressz kamerájának is elmesélte a kínos kalandot. – Benyitottam a hölgyhöz, aki éppen zuhanyozott.

 Igazából először köpni-nyelni nem tudtam. 

Egy óriási sikításra lettem figyelmes, majd láttam, hogy ott áll meztelenül. Gyorsan becsaptam az ajtót… – idézte fel az esetet pironkodva Szuperák Barbi.

Ázsia Expressz
Szuperák Barbi még órákkal az eset után is sokkban volt az Ázsia Expresszben (Fotó: TV2)

Jolly: Hát én nem vagyok betörő!

Hogy Jollyt mennyire szíven ütötte a barátnője okozta incidens, azt jól példázza, hogy közvetlenül az eset után ő maga titulálta betörésnek szerelme kalandját. – Nem szeretem ez ilyet. Betörni az emberek otthonába… Hát én nem vagyok betörő! Kellemetlen így bemenni idegenek házába, hallod! Ez nagyon gáz! – próbálta Barbi tudtára adni, hogy nála ezzel átlépett egy határt. A fiatal lány ugyanakkor ügyet sem vetett az énekes szavaira, hiszen fejben már ismét a feladatra koncentrált és rohant előre. Hogy a kis incidens után hogyan alakul Jolly és Barbi számára a játék, az kiderül csütörtök este a TV2 képernyőjén, közvetlenül a Tények Plusz után.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek