Ázsia Expressz

Az Ázsia Expressz kieső párosa gondolkozott a verseny feladásán

Létrehozva: 2024.09.20.

A kieső páros ezúttal számított rá, hogy ők mennek haza. Az Ázsia Expressz pénteki adásában rendkívül szoros verseny után esett ki Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi.

Rendkívül szoros verseny után végül Dietz Guszti és Laky Zsuzsi estek ki az Ázsia Expressz legújabb adásában.

Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz kiesői Dietz Guszti és Laky Zsuzsi (Fotó: Irtó András)

Dietz Gusztiék így vagy úgy, de hazamentek volna

Nem volt nagy meglepetés, hogy az MMA harcos és felesége volt kénytelen elhagyni a műsort. Dietz Gusztáv már kiesésük előtt is a játék feladását fontolgatta, sérülése ugyanis megnehezítette számára a versenyt. Gusztin régóta látszott, hogy már szeretett volna hazamenni, ez a kívánsága pedig most teljesült is. A harcos még felesége elmondása szerint is önmagával küzdött a legtöbbet az Ázsia Expressz 5. évadában.

Guszti abszolút a határait feszegette

mondta Laky Zsuzsi búcsúzkodás közben, majd hozzátette:

Én jobban tudok alkalmazkodni. Neki ez nehezebb volt.

Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz 2024-es évadának házaspárja is meglepődött, mennyit veszekedtek (Fotó: TV2)

A társaság fog nekik hiányozni

A szépségkirálynő Ördög Nóri kérdésére azt is elmesélte, hogy nagyon színes élményként élték meg a versenyt. Laky Zsuzsiban bár kavarogtak az érzések, elárulta, minek örült legjobban, és mi fog leginkább hiányozni számukra:

Örülök, hogy a közepéig sikerült eljutnunk, és nem elsőnek estünk ki a versenyből. Sok mindent megtapasztaltunk, rengeteg helyen jártunk. Nyilván jó lett volna még a Fülöp-szigetekből megtapasztalni a továbbiakat. A csapat hiányozni fog. Bármilyen konfliktus volt, azt gondolom, egy erős, jó csapat jött össze. 

Az Ázsia Expressz olyan oldalukat is megmutatta, amiről ők se tudtak

A házaspár nevetve mesélte, hogy számukra is meglepő volt, mennyit veszekedtek az adás során. Elmondásuk szerint összesen nem veszekedtek ennyit életükben, mint a műsorban. Ennek ellenére, vagy épp ezért viszont rengeteget tanultak egymásról.

Egy másik ember megy innen haza

mesélte Guszti, majd hozzátette:

— Ennek a kevésnek, ami nekünk van, sokkal jobban fogok örülni. Sokat tanultam ebből én is, magamról is, Zsuzsiról is. Majd hazamegyek és földolgozom, végiggondolom.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek