Ázsia Expressz

Borzalmas történet: mentő vitte el kollégánkat az Ázsia Expressz forgatásáról

Natasha

Létrehozva: 2024.09.25. 19:55

Irtó András kollégánk már négyszer kísérte a reality versenyzőit Ázsián és Dél-Amerikán keresztül. Az első alkalom volt számára talán a legemlékezetesebb az Ázsia Expressz forgatásán, ennek részleteit pedig most el is mesélte.

Az Ázsia Expressz nemcsak a versenyzőknek nagy kaland, de kollégánknak is, aki már négyszer vehetett részt a műsor forgatásain. Ez idő alatt számos szép emlékkel gazdagodott, de persze történtek olyan dolgok is, amikkel eddig nem büszkélkedett a nagyvilágnak. Ilyen például a laoszi eset, ami az első évad forgatásán történt... Előre szólunk, hogy gyomorforgató sztori következik! Szó szerint!

Ázsia Expressz
Kollégánkkal szörnyű eset történt az Ázsia Expressz első évadának forgatásán (Fotó: TV2)

Az Ázsia Expressz a marhahús és a kollégánk története

Nos, azt már az elején tisztáznánk, hogy a műsor szereplői, stábja és kísérete teljes felvilágosítást kap arról, mit nem lehet csinálni/enni/inni/ az adott országban, ahol a forgatás éppen zajlik. Természetesen erről Irtó András kollégánkat is tájékoztatták, ám ő az utolsó forgatási napján úgy döntött, hogy az intelmek ellenére mégis megkóstol egy marhahúsos ételt. Bár elmondása szerint nagyon finom volt, a szervezete ezt már máshogy gondolta, és ezt jelezte is számára a repülőtéren.

Erős fájdalmak közepette András mégis úgy döntött, hogy bevállalja a három átszállásos repülőutat Budapestre, lesz ami lesz. Ám a felhők felett már annyira rosszul lett, hogy - ahogy ő fogalmaz - sírva, sikítva, magzatpózban utazott hazafele, miután a légiutaskísérők lefoglaltak neki egy külön sort a szenvedéshez. Természetesen a repülőgép személyzete arról is gondoskodott, hogy mire hazánk fővárosában landolt a gép, Andrást már várták a mentősök, és a Szent László Kórház trópusi betegségek osztályára szállították. 

Ám, hogy ott mi történt, az inkább maradjon az ő titka...

@borsonline Rohammentő vitte el munkatársunkat az Ázsia Expressz forgatásáról! Irtó András kollégánk már négy alkalommal kísérte a TV2 stábját Ázsián és Dél-Amerikán keresztül, ám ez idő alatt történtek vele olyan dolgok, amikre nem igazán büszke… Most mégis megosztja veled! Íme, az első rész! #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryour #ázsiaexpressz #bors #fülöpszigetek #betegség #ördögnóri #repülő #érdekesség #veszély #újságíró ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek