Ázsia Expressz

Nem szégyenlős! Stohl András megmutatta, mi van a lába között – Fotó

Natasha

Létrehozva: 2024.09.25. 18:00

Nem várt képsorokkal találkozhatnak ma este a TV2 nézői... Stohl András ugyanis az Ázsia Expressz műsorát választotta, hogy megmutassa, mi van a lába között.

Ázsia Expressz 2024 - Azt kijelenthetjük, hogy egyre izgalmasabb kalandokon vesznek részt a műsor versenyzői, és amikor azt hinnék, hogy valami egyszerűbb feladat vár rájuk, akkor Ördög Nóri meghúzza a váratlant. A kaland-reality soron következő adásában egy szépségversenyen kell részt vennie a szereplőknek, s bár elsőre ebben még semmi meglepő dolog nincs, másodikra már találunk benne párat. Ez ugyanis nem egy átlagos szépségverseny. Itt a játékosoknak nem csak a külsőségekkel kell elvarázsolniuk a zsűrit, hanem a tehetségüket is meg kell csillogtatniuk. Nos, Stohl András utóbbi kérdéskörben is biztosra ment...

Ázsia Expressz
Stohl Andárs mindent bevetett az Ázsia Expressz műsorában (Fotó: TV2)

Stohl András az Ázsia Expressz műsorában villantott

A műsor szereplői a szépségversenyhez kaptak egy különleges öltözéket is, helyi törzsi ruházatot, ami a férfiak esetében nem takart túl sokat. Erről talán Stohl András tudna mesélni a legtöbbet, hiszen ő kicsit sem volt szégyenlős a kifutón. Akár azt is írhatnánk, hogy majdnem mindent megmutatott!

Bizony, jól olvastad. A színészt előről-hátulról megcsodálhatjuk, amikor éppen nem takarja a textil, csak egy alsónadrág. És nem ám csak egy pillanatra villantja meg a sokat eláruló alsóját, hanem hagyott időt a zsűrinek, hogy feldolgozzák a látványt.

Stohl András
Íme, András és a produkciója (Fotó: TV2)

Till Attila: A Bandi állandóan levetkőzik meztelenre!

Egyébként, aki azt hinné, hogy a pucérkodást csak a show kedvéért vállalta be a színész, elmondjuk, hogy nem. Ezt maga Tilla is megerősítette, aki szerint társának nincsen idegesítő szokása a versenyben, bár igaz, hogy sokat meztelenkedik. Vagyis inkább állandóan.

A Bandi állandóan levetkőzik meztelenre, ha kell, ha nem. De ez nem zavaró egyébként 

— mondta Tilla, ami hallatán András óriási nevetésben tört ki, bár azért számonkérte a barátját a titoktartás megszegéséért. 

Ki kérte, hogy elmondd, hogy állandóan levetkőzőm meztelenre? Ki kérte? nevetett a színész, ha te pedig kíváncsi vagy, hogy meddig jutott a szépségversenyben Stohl András és Tilla párosa a produkció után, akkor mindenképp kapcsolj 19:55-től a TV2-re!

@borsonline Hoppá! Pikáns titok derült ki Stohl Andrásról! A TV2 műsorvezetőjéből furcsa dolgokat hozott ki az Ázsia Expressz. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #stohlandrás #tilla #tillattila #ázsiaexpressz #meztelenkedés #meztelen #éneklés #finnugor #vicc #poén #bors ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek