ÁZSIA EXPRESSZ

Itt a vége? Saját csapdájukba estek Stohl Andrásék

Buster

Létrehozva: 2024.09.26.

Ha Stohl András és Till Attila nem viselkedtek volna úriemberként, akkor telkes nyugalommal ülhettek volna asztalhoz a Fülöp-szigeteken elköltött utolsó vacsorájuk alatt. Az Ázsia Expressz 2024-es évadának legnépszerűbb párosa felhasználta ugyan a játék történetének legjobb jokerét, de rossz lóra tettek.

Az Ázsia Expressz csütörtöki befutói nem okozott túl nagy meglepetést az utolsó hely tekintetében, hiszen Buci és Tilla utolsóként, ráadásul egy nehezítéssel terhelve indultak neki a napnak, és ezt a helyeztet végig tartották is. Tették ezt abban a boldog tudatban, hogy a náluk lévő, és korábban fel nem használt jokerüknek hála simán helyet cserélhetnek a nap győztesével, így hajsza nélkül indulhatnak Tajvan felé. A nap során viszont összekavarodtak, így tippjük sem volt, melyik párossal érdemes helyet cserélniük.

Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz hajsza kapcsán Stohl András és Till Attila rossz üzletet kötöttek (Fotó: TV2)

„Szóval legyenek a Juniorék!”

Itt, most az a furcsa helyzet állt elől, hogy azt gondoltuk biztosan a Krauszékkal, vagy a Jolly-ékkal fogunk majd cserélni, és szépen jönnek majd a helyünkre hajszázni. Igen ám, de most meg vagyunk zavarodva, mert a Jolly-ékkal találkoztunk a rizsszámlálásnál, és az utolsó előtti helyen voltak.

 Nem gondoljuk, hogy annyira fel tudtak jönni onnan… 

Szóval ők tuti hajszáznak! Maradnak Krauszék, Bendéék és Juniorék. Szóval legyenek a Juniorék! – mondák ki végleges döntésüket a célba érkezéskor. És bár ezt abban a pillanatban még nem tudták, ezzel meg is váltották a jegyüket a pénteki hajszára.

Ázsia Expressz
Összeállt az Ázsia Expressz újabb hajszája (Fotó: TV2)

Buci és Tilla három jegyet kaptak az Ázsia Expressz hajszájára

Az esti vacsoránál ugyanis Ördög Nóra ismertette a napi eredményeket, ami alapján összeállt a rangsor, aminek a végén Stohl András és Till Attila végeztek. Míg az abszolút első helyért Angi és Bende szerezte meg. Eddig úgy tűnt, nem volt rossz döntés a helycsere, hiszen Tilláék helyett L.L. Junior és Blanka lettek a biztos hajszázók. Ezen a ponton kiderült, hogy a második helyen ismét hármas holtverseny alakult ki, így a védett párra, Emesére és Anettre hárult a feladat, hogy kijelöljék a másik biztos hajszázó párost. Buci és Tilla itt is megúszták a dolgot, hiszen a lányok Krausz Gábort és Mikes Annát küldték harcba, De a hajsza reggelén végül három jegyet is begyűjtöttek, így összeállt a három páros listája, akik közül pénteken, egy elindulhat Budapest felé, és nem jut el Tajvanra, az Ázsia Expressz utolsó két szakaszára.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek