ÁZSIA EXPRESSZ

Tilla és Stohl András döntöttek, kiszálltak a versenyből

Buster

Létrehozva: 2024.09.04.

Az Ázsia Expressz korelnök párosa komoly döntési helyzetbe került, miután egy szimpátia szavazáson lenyomták Jollyt és Szuperák Barbit. Stohl András és Till Attila hezitáltak ugyan, de végül arra jutottak, nem küzdenek tovább, a pihenést választják a héten.

Az Ázsia Expressz keddi adásának végén kiderült, hogy az eddigi legkeményebb fizikai próbatétel után András és Tilla holtversenyben végeztek az első helyen a Jollyékkal. Ezért a szerdai epizódban a többieknek kellett eldönteniük, hogy a két páros közül kiknek adják a védettséget, vagyis kik azok, akik eldönthetik, pihennek -e egy napot, vagy tovább hajtanak és megpróbálnak további medálokat szerezni azzal a boldog tudattal a tarsolyukban, hogy biztosan nem kell majd hajszázniuk az etap utolsó napján. Végül beigazolódott a papírforma és a többség Stohl Andrásra és Tilla Attilára szavazott, akik azonban hezitáltak, mielőtt kimondták a döntésüket. 

Ázsia Expressz
Stohl András és Till Attila megkapták a döntés lehetőségét (Fotó: TV2)

Nem vagyunk jó formában”

Meglehetősen valós ez a dilemma. Elgondolkodtunk rajta. Ugyanakkor elég sok sérülésünk van. Reggel úgy ébredtem, hogy alig mozognak az ujjaim és Bandinak is vannak kézproblémái. Este szólt, hogy begörcsölt a keze. A lényeg, hogy nem vagyunk annyira jó formábanvezette fel döntésük hátterét Till Attila, akinek némiképp ellentmondani látszott Stohl András

Viszont az is igaz, hogy lendületben vagyunk és elgondolkodtató, hogy vigyük-e tovább ezt a lendületet. 

Szerintem nem… – nevette el magát a színész, majd közölte, hogy ők bizony a pihenés mellett döntöttek, vagyis kihagyták a szerdai futamot és átvették Nóritól a készpénzes borítékot, ami szavatolta számukra a kellemes napot. Tilla egyébként jobban örült volna, ha nem egy szavazás dönt a sorsukról. – Engem zavarba hoz a dolog. Megmondom őszintén, hogy bizonyos értelemben egy tiszta eredménnyel jobb nyerni. Mindenkinek egyszerűbb és semmiféle döntést nem kell meghoznia senkinek – mondta döntésük után a TV2 emblematikus arca.

Ázsia Expressz
Ők az Ázsia Expressz idei szériájának első pihenő párosa (Fotó: TV2)

Mi nem akartunk senkivel sem kicseszni”

Persze Jolly és kedvese nem álhatták meg szó nélkül a szavazás eredményét és el is mondák véleményüket arról, hogy nem ők kapták meg a pihenés lehetőségét. – Igazából én számítottam rá, hogy nem ránk fognak szavazni a többiek, hanem a Tillára és a Bucira.

 Az indoklásokban viszont nem érzem az igazságot.

– Mi nem akartunk senkivel sem kicseszni. Egyik játékos ellen sem szóltak azok a nehezítések, amiket nekik tudtunk adni korábban – tette hozzá méltatlankodva az egyértelmű eredmény láttán Jolly, aki ezzel azt nehezményezte, hogy a játékostársai amolyan „kölcsön kenyér visszajár” alapon fosztották meg őket a feltöltődés lehetőségétől, hiszen az előző napokban többeket is hátráltattak egy-egy „kedves kis ajándékkal”. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek