Cipők

Balázs Kicks állást hirdetett limitált cipőboltjába

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.09.14.

A fiatal vállalkozó szellemű celeb most lehetőséget ad egy új munkavállalónak, hogy bekerülhessen köreibe. Balázs Kicks hirdetését erősen leszólták, ugyanis sok munkavállaló szerint a pénz mértéke fontosabb, minthogy drága cipők mellett legyen az ember.

Pachert Balázs, azaz ismertebb nevén Balázs Kicks nagy bejelentést tett a cipőkkel foglalkozó vállalkozása kapcsán. A fiatal vállalkozó szellemű cipőkereskedő bejelentette, hogy bizony van nála munkalehetőség. Balázs csomagolói pozícióra keres munkavállalót, azonban a hirdetésének szövegén sok ember kiakadt.

Csomagolói állást hirdet

A fiatal vállalkozó igazán fellendítette a cipőkereskedést, sőt a limitált cipőkkel való csencselés kultúráját is a kőbe véste vállalkozásával itthon. Nem meglepő, hogy most munkavállalót keres, ugyanis dübörög az üzlete, aminek nemrég nyitotta meg új boltját egy plázában. Balázs hirdetése nem különb más-más munkáltató hirdetésénél, csak egy apróságban, ami eléggé kiakasztotta az embereket:

Limitált cipő kollekciók közelében dolgozhatsz

– írja Balázs a hirdetésében arra a fülre, ami azt mutatja, mit tudnak, mint cég nyújtani. Erre persze volt egy két szava a közönségnek is.

Balázs Kicks
Balázs Kicks álláshirdetésébe belekötöttek a munkavállalók - Fotó: Szabolcs László (SZL)

Balázs Kicks munkahirdetését leszólták

Bár sok-sok ember vágyálma lenne, hogy ilyen drága, limitált cipők mellett dolgozhasson, Balázsnak pont ezért nagyon okosan kell kiválasztania a szerencsést, hogy ne próbálják meg esetlegesen meglopni őt. Bár sokakat a visszajelzés szerint valójában nem érdekel, hogy ilyen környezetben dolgozzon:

Limitált cipők között lehet dolgozni? Akkor ingyen is, futok azonnal – írja egy munkavállaló, aki megosztotta a celeb hirdetését.

Már az is megtisztelő lenne, akár ingyen is, hogy egy levegőt szívhassak a gyerekkel – írja válaszul a munkavállaló posztjára.

A limitált cipők közelsége aztán tuti kifizeti a villanyszámlát – jegyezte meg egy ember, aki nehezményezi a négyórás munkabeosztás versenyképességét.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek