Újrakezdés

Bangó Marika visszatért a színpadra, de azért nem minden a régi: "féltem őt"

Zs.

Létrehozva: 2024.09.29. 17:00

Az énekesnő a nyáron kapott infarktust, aminek következtében műtétet hajtottak végre rajta. Bangó Marika azóta ugyan felépült, és megint koncertezik, de vannak dolgok, amelyeket soha többé nem tehet meg.

Bangó Marika július másodikán kapott súlyos hátsó fali infarktust. Az énekesnő komoly életveszélyben volt, az orvosok ezért azonnal meg is műtötték. Bangó Margit lánya a nyarat ezért kényszerpihenőn töltötte, és bár egy pár hét elteltével úgy érezte, hogy újra van ereje színpadra állni és elvégezni otthon a házimunkákat, a doktorok figyelmeztették: nagyon oda kell magára figyelnie. 

Bangó Marika
Bangó Marika súlyos hátsó fali infarktust kapott (Fotó: Mediaworks archív)

Bangó Marika újra a frontvonalban

Az énekesnőnek szeptember első napjaiban engedélyezték a szakemberek, hogy visszatérhet a színpadra. Marikánál nem is volt boldogabb ember a földön, lelkesen járja most is az országot, ahol szerető közönség üdvözli minden alkalommal. A koncerteket a hírek szerint jól bírja fizikálisan, de a párja, Horváth Elemér azért még mindig nagyon aggódik érte.

Bangó Marika és Bangó Margit
Bangó Marika és a Kossuth-díjas édesanyja, Bangó Margit (Fotó: Bangó Marika)

Hála jól Istennek jól sikerült a visszatérés, Marikám újra olyan a színpadon, mint régen. Volt például nem rég egy egész napos rendezvényünk, ahol egy zsűrizést követően este 8-kor még fellépése is volt, 50 perces műsort adott.

– meséli a lapunknak, Horváth Elemér. 

Én hiába mondtam neki, hogyha nem kényelmes, esetleg vegye le a magas sarkú cipőt, legyen inkább mezítláb, a feleségem hallani sem akart erről, végig abban nyomta le a bulit.

– magyarázza a Bangó Marika férje, aki hozzá tette:

Azért féltem őt… Látom, hogy nagy lendülettel indult újra, de igyekszem megértetni vele, hogy fokozatosan kell visszatérnie. Nem szabad egyből mindent ott folytatnia, ahol abbahagyta a nyáron. Én a pénzt megkeresem arra, hogy meg legyünk, de az az első, hogy ő jól legyen. Imádom a feleségem, nekem áldozta az egész életét. Most nekem az a feladatom, hogy vigyázzak rá. Ami tőlem telik, azt megteszem.

Bangó Marikát érthető, hogy viszi a szíve előre. De azért ő is tudja, hogy óvatosnak kell lennie:

Bangó Marika férjével
Horváth Elemér Bangó Marika boldog házastársa hosszú évtizedek óta  (Fotó: Bangó Marika Facebook)

Vannak dolgok, amiket soha többé nem csinálhatok, a fizikai munka például tilos lett… Ilyen az ablakpucolás is, azt például örökre elfelejthetem. Nehéz megállnom, hogy ne dolgozzak annyit, mint rég, hiszen így neveltek, így éltünk eddig, hogy vezettem a háztartást és mentem koncertezni, de most innen is és onnan is le kell csípni egy picit, hogy még sokáig élvezhessem a családom szeretetét.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek