Cicaharc

Új szintre emelkedett Baukó Éva és Dér Heni összecsapása

Zs.

Létrehozva: 2024.09.10.

Nem kérdés, hogy komoly indulatok dúlnak a háttérben, ha ilyen intenzitással esik egymásnak két közszereplő. Dér Heni persze valamivel halkabban nyitott, ő mindössze annyit mondott, hogy Baukóval bokszolna, ha rendeznének ilyen meccset, mire Éva olyan nyilvános válaszlevelet írt, amitől az ég majdnem leszakadt. A harmadik menetről lapunk hasábjain olvashatnak.

Dér Heni énekesnő és Baukó Éva tulajdonképpen nem is ismerik egymást. Nyilván mindketten tudják, hogy ki a másik, az elmúlt húsz évben pedig még az is előfordult, hogy egyszerre voltak egy rendezvényen, de egy udvarias köszönésen kívül semmilyen interakció nem volt soha a két nő között. Egészen mostanáig. Egy félresikerült félmondat (vagy tudatos kijelentés?) olyan indulatokat gerjesztett, amiről a cikkünk születésének idején még nem látni, hogy milyen károkat okoz majd a szereplők lelkében. 

Baukó Éva
Dér Heni és Baukó Éva között iszonyatos háború tört ki Fotó: Bors/Instagram

3 éve kezdődött minden 

A történet egy pár nappal ezelőtt robbant ki azzal, hogy Dér Heni énekesnő újságírói kérdésre azt mondta: "Baukó Évi például egy olyan személy, akivel szívesen megmérkőznék. De viccet félretéve, lehet, hogy nála azon kellene görcsölnöm, hogy az agresszív stresszt kivegyem a bokszból, és maradjon a játékosság." Ez a nyilatkozat pedig pont elég volt ahhoz, hogy Éva válaszreakciót küldjön, nem is akármilyet: 

"Dér Heni szívesen megmérkőzne velem a Sztárbox-ban! Hmmm… Dér Heninek a válaszára végülis csak három évet kellett várnom... Ugye Heni??? Biztos ti nem értitek de Henike érti... Ennyire agresszív lennél velem Heni??? Hát erről lekéstél . Mit képzelsz te magadról? Lehet, hogy a ringben találkoznánk abból nem lenne boxmeccs… Hát mit tudnék én kezdeni egy MANUSGÁDZSIVAL, akinek felesége van??? Maximum röhögőgörcsöt kapnék. Biztos, hogy boldog lennél hiszen te nyernéd a boxmérkőzést, de a ringen kívül mind a ketten tudjuk mi a dörgés." 

Dér Heni szavai igencsak kiakasztották Baukó Évát Fotó: Archív / Hot magazin

Mit jelent az üzenet? Baukó Éva: Soha nem bántottam Henit

Baukó Éva kemény szavai arról árulkodnak, hogy a két híresség között valami történhetett már három évvel ezelőtt, amiről csak ők ketten tudnak. Megkerestük ezért Évát, hogy magyarázza el ő, hogy mit jelent ez a kemény üzenet pontosan? 

Soha nem bántottam Henit, még akkor sem, amikor volt olyan korszakom, hogy majdnem minden celebnek beszóltam nyilvánosan

– kezdte a nyilatkozatát Baukó Éva. 

Három évvel ezelőtt Heni egy műsorban dehonesztáló kifejezésekkel illetett, azt nyilatkozta rólam, hogy egy teljesítmény nélküli celeb vagyok és hasonlókat, amivel rendesen kihozott a sodromból, és írtam neki egy privát üzenetet. Hogy pontosan mit, azt csak részben árulom el: a fejére olvastam az ő és a férje viselt kis dolgait.

Éva így folytatta: 

Nem válaszolt rá azóta sem, de annyi biztos, hogy szerintem azt azóta sem tudja feldolgozni, ezért vett most megint elő engem. Kár volt... Már nem érdekel a szereplés, most már csak akkor fogok megszólalni, ha belekevernek engem valamibe. Én csak olvasok és ha valami történik a bulvárban, azt jól megcsámcsogjuk a barátnőimmel. Egyébként hallgatok már, ha ki nem kezd valaki. Akkor viszont megvédem magam. Más módon is lehet egyébként reklámozni egy bokszműsort, de örülök, hogy még mindig felülnek erre a Baukó Éva vonatra, hátha nézettebb lesz a meccse, mert a nézettségi adatok alapján most a béke s....ge alatt van. 

Kerestük az ügyben Dér Henit is, hiszen az ő álláspontjára is kíváncsiak lettünk volna, de az énekesnő sajnos nem reagált a megkereséseinkre. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek