Átalakulás

Beleöregedett a gyászba Matthew Perry színésztársa: felismerhetetlen a legutóbbi képein a Jóbarátok sztárja

K.B.

Létrehozva: 2024.09.09.

A két sztár együtt játszott a Jóbarátok című sorozatban.

Már lassan egy éve nincsen köztünk Matthew Perry, aki tragikus körülmények között veszítette életét tavaly október 28-án. Azóta a színész halálával összefüggésben letartóztattak 5 embert, és közülük egy orvost már 10 éves börtönbüntetésre is ítéltek kábítószer terjesztés miatt. A nyomozati iratok szerint ő láthatta el ketaminnal a sztár asszisztensét, aki a halála napján több adag kábítószert is adott Perrynek. A tragédia kapcsán még mindig sok a kérdőjel, de ami igazán fontos, hogy a Jóbarátok másik négy sztárját összekovácsolta a gyász, és közösen látogattak el Perry temetésére, hogy leróják a tiszteletüket. Matt LeBlanc ekkor állt utoljára kamerák elé, egészen mostanáig.

COURTENEY COX, DAVID SCHWIMMER, JENNIFER ANISTON, LISA KUDROW, MATT LEBLANC and MATTHEW PERRY in FRIENDS, 1994, directed by GAIL MANCUSO, GARY HALVORSON, JAMES BURROWS, MICHAEL LEMBECK and PETER BONERZ. Copyright WARNER BROS. TELEVISION.
A boldog békeidők, amikor még együtt játszott a nagy csapat /Fotó: WARNER BROS. TELEVISION / Album / Northfoto

Most a Life.hu szúrta ki, hogy Matt LeBlanc a temetés óta egyáltalán nem vett részt nyilvános eseményeken, és az utcán sem igazán lehetett látni őt. A héten azonban lencsevégre kapták egy autószalonnál és borzasztó állapotban van, szinte felismerhetetlenné vált a megváltozott külsejével. Úgy látszik, hogy barátja és pályatársa elveszítése után kissé elengedte magát.

A színész korábban szomorú sorokkal búcsúzott el barátjától, de az Instagram-bejegyzésén túl nem adott interjút a gyász miatt.

Nehéz szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idők életem kedvenc időszakai közé tartoznak. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot és a barátomnak nevezni téged. Mindig mosolygok, ha rád gondolok, és soha nem feledlek el. Soha

 - írta a színész akkor.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek