Gubanc

Béres Alexandra: „Szóltak, hogy valami nem stimmel a géppel”

Létrehozva: 2024.09.02.

Béres Alexandra nyara az utazásról szólt, arra azonban még ő sem számított, hogy milyen izgalmakkal gazdagodik a családja.

Eseménydús nyáron van túl Béres Alexandra és a családja. A fitneszedző minden évben igyekszik élményekkel megtölteni a legmelegebb évszakot, ami szerencsére ezúttal is sikerült.

Béres Alexandra
Béres Alexandra: Ilyen még sosem történt velem (Fotó: archív / hot magazin)

A férjem, Krisztián családjából többen élnek külföldön: az édesanyja, Évi Amerikában, míg a húga Angliában lakik. Idén sikerült meglátogatnunk Évit Michiganben, ráadásul két hetet töltöttünk nála, amibe beleesett július 4., vagyis a függetlenség napja is. Nagyjából olyan volt, mint a filmekben: a muffinok és a ruhák nemzeti színekben pompáztak, rengetegen piknikeztek, érezhető volt a levegőben az ünnepi hangulat. Mivel ott később megy le a nap, este tíz után kezdődött a tűzijáték. Évi egy tó mellett lakik; gyönyörű volt, ahogyan körülötte pukkantak a különböző tűzijátékok! Viszont, a filmekkel ellentétben, nem csak 4-én van ünneplés: sokan már néhány nappal előbb is ünnepi hangulatban vannak – kezdte a hot!-nak Alexandra.

Béres Alexandra
Kettesben is romantikáztak (Fotó: Instagram / beresalexandra_hivatalos / hot magazin)

A házaspárnak arra is sikerült időt szakítania, hogy kettesben elutazzanak valahová. Először Amszterdamban, majd Olaszországban romantikáztak, aztán családostul újra elmentek Itáliába.

Most már a tanévkezdésre készülünk. Nagy az izgalom, hiszen a nagyobbik lányom, Panna gimibe megy

– mondta a büszke anyuka, majd azt is elmesélte, hogy a nyaralások során őket sem kerülte el a repülőtéri mizéria. 

Béres Alexandra rengeteg nyári kalanddal gazdagodott (Fotó: Instagram / beresalexandra_hivatalos / hot magazin)

Amikor Amerikába mentünk, összesen harminckét órát utaztunk, de visszafele is nagy ramazúri volt. Chicagóban tizenkét órát töltöttünk! Már a repülőn ültünk, amikor szóltak, hogy valami nem stimmel a géppel, ezért akinek van kedve, leszállhat kinyújtóztatni a lábait, vagy elugrani a mosdóba. Ilyen még sosem történt velem, pedig nem először utaztunk a tengerentúlra. Két gyerekkel azért ez nem könnyű, tizenhét óra utazás után meg aztán pláne. Leginkább alvással lehet kibírni ezt a várakozást, de mindig viszünk magunkkal könyveket, kártyajátékot és filmeket, amik szintén segítenek. A hőbörgésnek azonban nincs értelme, türelmesen vártunkárulta el az édesanya.

A testmozgás Alexandra életében mindig nagyon fontos (Fotó: Instagram / beresalexandra_hivatalos / hot magazin)

Alexandra az utazások mellett sokat dolgozott a nyáron, most pedig még fontosabbnak tartja a testmozgást.

Lélektani hatása van az augusztus végének: ez a legveszélyesebb hét, ugyanis a fürdőruhára már nincs szükség, ezért sokan elengedik az edzést. Erre oda kell figyelni! – jelentette ki.

hot magazin címlap feltöltéshez
További érdekes sztárhíreket olvashat a friss hot! magazinban (Fotó: archív / hot magazin)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek