TOP

Borzalmas történés az Ázsia Expressz forgatásán; erős, ami Krausz Gáborról és Mikes Annáról született

Létrehozva: 2024.09.29.

Ez a hét sem telt eseménytelenül, ugyanis Rubint Réka bevallotta, többször elbizonytalanodott, hogy jó anya-e. Kollégánkat pedig mentővel vitték el az Ázsia Expressz 5. évadának forgatásáról. Mutatjuk a hét legolvasottabb cikkeit!

Az Ázsia Expressz 2024-es évadának forgatásai sem voltak mindig zökkenőmentesek, és több szereplőpárosról újabb titkok derültek ki. Összegyűjtöttük, mely cikkeket olvastátok ezen a héten a legtöbben!

Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz forgatásán akad bőven konfliktus (Fotó: TV2)

Kollégánkat kórházba kellett szállítani

Az Ázsia Expressz nemcsak a versenyzőknek nagy kaland, de kollégánknak is, aki már négyszer vehetett részt a műsor forgatásain. A hazafelé vezető repülőúton súlyos probléma adódott: kollégánk rosszul lett, így mire landoltak, már a mentők vártak rá, hogy kórházba szállíthassák.

Tolvai Reni új kocsija mindent vitt

Tolvai Reni a rajongói legnagyobb bánatára nemrég sajnos kiesett a Sztárban Sztár All Stars-ból, az énekesnő viszont nem szomorkodott sokáig, közösségi oldalán osztotta meg ugyanis, hogy lett egy új kocsija, ráadásul nem akármilyen álomautóról van szó.

Krausz Gáborról és Mikes Annáról erős vélemény született az Ázsia Expresszben

Az Ázsia Expressz péntek esti adásában a feszültség a tetőfokára hágott, ugyanis a versenyzők azokra a párokra voksoltak, akiket hajszára akartak küldeni. Mészáros Bendének és szerelmének, Anginak kellett megküzdenie, aki azon felül, hogy el is sírta magát, alaposan kiosztotta Krausz Gábort és Mikes Annát.

Rubint Rékát egy időben rossz anyának tartották az emberek

Schobert Norbi Jr. az újonnan induló Megasztár válogatóján tűnt fel, édesanyja pedig méltán lehet büszke a fiára. Az esettel kapcsolatban Réka közösségi oldalán úgy fogalmazott

Volt idő, amikor lépten-nyomon olyan kommentekbe akadtam, ahol ismeretlenül azt írták rólam, hogy rossz anya vagyok.

ifj. Schobert Norbert, aki most a Megasztárban lesz, mesél arról, hogy jött neki az éneklés BORS
Schobert Norbi Jr. a Megasztár válogatóján tűnt fel, ahová barátnője is elkísérte (Fotó: YouTube / hot magazin)

Sáfrány Emese: „A kisfiam lelkében az a probléma, hogy neki nincsen otthon”

Mindössze féléves volt Sáfrány Emese gyermeke, amikor a szülők szakítottak. Az Ázsia Expressz sztárja így hamar megtanulta, milyen egyedülálló édesanyának lenni.A sztáranyuka Lékai-Kiss Ramónának, a TV2 Titkok Ramónával podcast legújabb részében elárulta: fáj a szíve, hogy Nolen nem élheti meg a családi boldogságot. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek