apaság

„Minél hamarabb, annál jobb" - újabb gyereket akar Brad Pitt

Létrehozva: 2024.09.30. 14:30

Újra édesapa szeretne lenni.

A színész és barátnője, Ines de Ramon a házasságot is tervezgetik, de nem ez a legfőbb prioritás. Brad Pitt gyereket akar, minél hamarabb - írja a Life.

Brad Pitt újabb babát szeretne

Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon kapcsolata egyre komolyabbra fordul. A pár már az esküvőt is tervezi, de ennél sokkal fontosabb dologra koncentrálnak igazán: közös gyereket szeretnének, minél hamarabb.

Brad Pitt és Ines de Ramon gyereket akarnak, minél hamarabb

A 60 éves Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon nagyon szeretnének családot alapítani, ez nekik most az esküvőnél is fontosabb. „A munkán kívül teljes mértékben erre koncentrál" - mondta egy bennfentes Brad Pittről. „Minél hamarabb, annál jobb" - tette hozzá majd elmondta, hogy a pár legutóbbi európai útja lehetőséget adott nekik arra, hogy sok időt töltsenek kettesben. „Szorítanak azért, hogy hamarosan jó híreket közölhessenek." És ha a babavárás nem sikerül természetes úton, a 60 éves Brad „azt mondta, hogy az IVF is egy lehetőség" - teszi hozzá a bennfentes. 

Bradnek nincsenek aggályai azzal kapcsolatban, hogy ilyen későn újra apa legyen. Egyrészt az egészsége kiváló, és több energiája van, mint valaha. Tényleg évtizedekkel fiatalabbnak érzi magát a koránál.

„Tagadhatatlan, hogy a gyerekeivel való kapcsolata megromlott, és a szíve megszakadt emiatt. Nem várja, hogy egy új baba mindent helyrehozzon, de biztosan új örömet hoz majd neki, és erre most nagy szüksége van."

Brad Pitt reméli, hogy a barátnője hatására megkegyelmeznek neki gyerekei

Brad Pitt és gyerekei között teljesen elmérgesedett a viszony, ugyanis a válási procedúra során mindannyian az anyjuk, Angelina Jolie mellé álltak. Többen nyilvánosan is hátat fordítottak apjuknak azzal, hogy elhagyták a vezetéknevét. A színész azonban még nem vesztett el minden reményt, abban bízik, barátnője, Ines de Ramon segítségével visszatalálhatnak egymáshoz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek