Életút

Charlie különleges születésnapi koncertet ad az Arénában

Zs.

Létrehozva: 2024.09.07.

Charlie 77 címmel születésnapi koncertet ad a hazai zenei élet ikonja, Horváth Charlie. A zenész sztárvendégekkel és különleges műsorral készül.

Horváth Charlie október 26-án újra a húrok közé csap, hogy a színpadon felcsendüljenek az örökérvényű slágerei. Az Arénába tervezett bulin a sztár nem mindig lesz egyedül a világot jelentő deszkákon, sztárvendégnek Curtist és Frediet hívta maga mellé. A rock, a jazz, a blues, a soul és a funk koronázatlan királya jubileumi alakalomból indított útjára egy turnét, amely tartalmát tekintve egyfajta összegzése annak az életműnek, amellyel évtizedek óta elkápráztatja nem csak legszűkebb – igencsak népes – rajongótáborát, hanem mindenkit, aki az igényes zenét szereti. 

Charlie
Horváth Charlie nagyon készül a bulira (Fotó: LI)

Jöhetnek a fiatalok 

Charlie már jó ideje fuzionál fiatal zenészekkel, Fredie-vel és Curtis-szel már többször dolgozott együtt, sőt közös dalaik is vannak. Széki Attilával például tavaly nyáron adtak ki egy ütős nyári slágert, Maradunk végig címmel, ami elképesztő sikert hozott mindkét zenésznek. A legenda úgy véli, hogy aki megérdemli, annak szívesen átadja azokat a tapasztalatokat, melyeket a közel hat(!) évtizedes karrierje során szerzett meg. 

293A8692
Charlie szívesen zenél és persze koccint a fiatalabb generáció képviselőivel Fotó: Mediaworks archív 

Charlie 77

Horváth Charlie október 28-án tölti be a 77 életévét, ebből az alkalomból - ha mondhatjuk így - iszik előre a medve bőrére, 26-án az Arénában. A születésnapi koncertjére a hírek szerint nagyon komolyan készül, hiszen bár mindig úgy tűnik, hogy bulizik a színpadon, valójában egy nagyon komolyan megkomponált, az utolsó taktusig kontroll alatt tartott performansszal szórakoztatja a közönségét. Az Arénába hirdetett bulira még vannak jegyek, de rohamosan fogynak, főleg azok a VIP belépők népszerűek, amelyekből mindössze 77 darabot dobtak piacra, és aminek a birtokában a koncert után személyesen lehet felköszönteni a születésnapos sztárt. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek