Család

Cserpes Laura: Apukám a mai napig a kamaszkoromat piheni ki

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.09.08.

Embert próbáló feladatokon van túl a Cserpes család, akik még erősebb kötelékkel tértek haza a Fülöp-szigetekről, és rengeteg mindent megtudtak egymásról az Ázsia Expressz forgatása alatt. Cserpes Laura édesapjával vett részt a kalandon.

Igazi családi bizniszként vágott neki az Ázsia Expressznek Cserpes Laura és édesapja, akik mindig is remek kapcsolatban voltak egymással, annak ellenére, hogy Laura sem volt egy szent tini.

Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István
Cserpes Laura mindig is felnézett apjára - Fotó: Bors 

– Édesapámmal van egy erős szövetségünk, mert öten vagyunk ugyan testvérek, abból négyen lányok és én vagyok a legidősebb. De valamiért mindig úgy éreztem, hogy mi nagyon jó barátok is vagyunk – kezdte Laura a hot! magazinnak.

Az énekesnő remek családi környezetben nőtt fel, de bizony őt is utolérte minden szülő rémálma, a lázadókorszak, amivel sokszor a szülei agyára ment, de szerencsére a helyén tudták kezelni a dolgot.

– Utólag belegondolva rémes tinédzser voltam, amolyan ablakon kiszökős fajta. Szoktunk is ezzel viccelődni, hogy apukám a mai napig a kamaszkoromat piheni ki, de szerencsére ez néhány év alatt lezajlott, és utána visszaállt minden a normál kerékvágásba – árulta el az énekesnő.

Cserpes Laura és Cserpes István - Ázsia Expressz
Együtt vágtak neki a kalandnak - Fotó: TV2

Cserpes Laura példaképként tekint édesapjára

Cserpes Laura édesapja világéletében vállalkozott, hosszú évek alatt felépítette a családi vállalkozást, így akár adott is lehetett volna az út a csinos előadó előtt, ő azonban mégis az énekesi pályát választotta.

– Borzasztóan tisztelem az apukámat. Nekem ő volt és mindig is ő lesz a példaképem. Azt gondolom, hogy egy nagyon egyenes, őszinte és tisztességes ember. Szerintem még mindig szobafogságban lennék, ha olyan szigorú lett volna, de nagyon jól megérezte, hogy kell engem kicsit visszafogni. Amellett, hogy egy sikeres vállalkozó, ő egy zseniális tejipari szakember is.

 Rólam korán kiderült, hogy inkább a művészetek, a zene, a versek vonzanak, nem az, amit ő csinált.

Viszont amikor még otthon laktam, abból volt a zsebpénzem, hogy minden nyáron dolgoztam a nagyüzemben. Próbáltak olyan helyre tenni, ahol a legkisebb kárt okozom, úgyhogy a sajtcsomagolás volt az én feladatom – mesélte nevetve. 

Ismét a színpadon

Cserpes Laura ismét színpadra áll a Sztárban sztár All Stars keretein belül. Az énekesnő az ötödik évadban szerepelt, most pedig az a célja, hogy minél több kedvenc énekesnőjét meg tudja formálni.

– Ennek a műsornak köszönhettem azt, hogy megtanultam rappelni, amikor Gesztit alakítottam, amit még Majka is megdicsért! – mondta büszkén Laura.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek