PÁRKAPCSOLAT

Csuti bevállalná a Kísértés című műsort: „Nem aggódnék, ha a páromat négy-öt görög félisten venné körbe"

mkb

Létrehozva: 2024.09.03.

Teljesen biztos a kapcsolatában a médiaguru. Szabó András Csuti és fiatal párja szerelme erősebb nem is lehetne.

Festői tájon köszöntötte fel szerelmét Szabó András Csuti. Párja, Bianka 27 éves lett, ezt pedig Cipruson ünnepelték a szerelmesek.

Csuti és Bianka
Csuti és Bianka kapcsolata elképesztően erős, extrém próbát is kiállna (Fotó: Szabolcs László)

Csuti és fiatal barátnője kapcsolata: „Komplex, egész, kerek"

Egy kedves barátom, a saját költségére kiutaztatta egy szívátültetett kisfiút és a családját Ciprusra. Soha nem volt még a család külföldön, vagy repülőn. Ezért egy páran összefogtak, hogy megvalósítsák ennek a kisfiúnak az álmát, aki egyébként nagyon szeretett volna velem találkozni. Mondtam Biusnak, hogy van egy ilyen sztori, menjünk mi is akkor Ciprusra. Elképesztően jó volt, csodálatosan éreztük magunkat, egyikünk sem volt még ott, fantasztikus volt – áradozott az apuka a Mokkában, majd kifejtette: boldogabb nem is lehetne a párkapcsolatában.

Ez az a kapcsolat, amiben benne van az, ami nekem férfikén fontos már, hogy benne legyen. Komplex, egész, kerek.

– Nyilván mint minden egyes kapcsolatban, nálunk is megvannak azok a pontok, amikről beszélni kell, ahol van esetlegesen konfliktus. De a kapcsolatunk ereje abban rejlik, hogy ezeket meg tudjuk beszélni, ezeken túl tudunk lenni. Mert Bius, fiatal kora ellenére, rohadt jól kezeli a bennem már kialakult, és valószínűleg soha el nem tűnő reakciókat – fogalmazott nevetve Csuti, majd Orosz Barbi kérdésére azt is elárulta, hogy bevállalná-e a napokban a TV2-n elstartolt Kísértés című izgalmas párkapcsolat realityt.

„Simán kibírná a kapcsolatunk a Kísértést"

Ha biztos vagy benne, hogy stabil és működik a kapcsolatunk, akkor miért ne? Mások lehet, hogy nem tudják objektíven megítélni a kapcsolatukat, de én most nem tudnék olyan tényezőt mondani, hogy hát valamiért necces lenne ez a kapcsolat. Nem aggódnék, ha a páromat négy-öt görög félisten venné körül, nem fordulna elő, hogy véletlenül másik szobába csenget be… Szerintem simán kibírná a kapcsolatunk a Kísértést.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek