Elégedett

Curtisnek minden sikerült az elmúlt hat évben: Ennél többet, ami most van, nem nagyon lehet kívánni

Zs.

Létrehozva: 2024.09.03.

Módosítva: 2024.09.03.

Hosszú út vezetett el idáig, de minden szenvedés megérte: vallja Széki Attila Curtis, aki végre elmondhatja magáról, hogy az élete révbe ért.

Curtisről megszámlálhatatlan cikk lejent meg az elmúlt években, kezdve a hat évvel ezelőtti botrányától, aminek az lett a vége, hogy (először) szakítottak Majkával, és elindult egy olyan úton, aminek az elején talán még ő sem tudta, hogy pontosan hova visz. A rapper akkor csak abban lehetett biztos, hogy szeretné a zenei karrierját folytatni, de hogy kik lesznek a zenésztársak, hogy egyáltalán befogadja-e őt ezek után a zenész szakma, azt nem tudhatta. Ahogy azt sem, hogy a magánélete a gyermeke édesanyjával való szakítás után valaha rendeződik-e? 

293A8541
Curtis nehéz időszakot hagyott maga mögött, amikor szóló karrierbe kezdett (Fotó: Mediaworks archív)

Jól keverte a lapokat 

Curtis - ma már tudjuk - végül sorozatosan jó döntéseket hozott, aminek az lett a végeredménye, hogy mára kiegyensúlyozott férfiként élheti az életét. A kisfia édesanyjával a mai napig rendkívül szoros baráti viszonyt ápolnak, aminek hozadéka, hogy a kisfiuk ugyanannyit lehet az édesanyával és az édesapjával. Egy boldog gyermek pedig boldog szülőket jelent... A zenész szakmai karrierje is szépen alakul, mára ott tart, hogy csak ebben az évben három új dalt adott ki, a naptárja pedig tele van fellépésekkel. A közönség imádja, és ami ezenkívül nagyon fontos, hogy otthon is várja valaki, aki feltétel nélkül szereti. Barnai Juditot a napokban jegyezte el

Curtis és Barnai Judit
Curtis és Barnai Judit immár jegyben járnak (Fotó: Máté Krisztián)

Elégedett életszakasz 

Curtis augusztus 31-én ünnepelte a 35 születésnapját. Ebből az alkalomból egy hosszú Instagram-bejegyzésben köszönte meg a sorsnak, hogy eljutott oda, ahol most tart. 

„35 lettem. Hálásan köszönöm a megszámlálhatatlan sok üzenetet nektek! Igazán jól esik. Csak köszönni tudok a jóistennek. Játszhattam az nb1-ben az Újpest Fc -ben ami a legnagyobb álmom volt. Aztán amit lehetett azt elértem dalszövegíróként és előadóként is. Van egy gyönyörű kisfiam aki az életem! Van egy gyönyörű menyasszony aki mindig mindenben a társam! Egy családom akik feltétel nélkül szeretnek 35 éve, ahogy vagyok! Van pár IGAZ barátom! Magyarország top zenészei alkotják a saját zenekaromat. Mi mást kívánhatnék? Csak annyi legyen ami most van”

20230713_sunhill megnyito_02466_MW_bulvar_MK
Curtisnek bejött az élet (Fotó: Máté Krisztián)

Mi mást kívánhat? 

Curtistől megkérdeztük, hogy ha lehetne egy születésnapi kívánsága, az mi lenne? A válasz meglepő volt: 

Ennél többet, ami most van, nem nagyon lehet kívánni. Persze nagyobb ház, jobb kocsi, több gyerek, az mindenkinek a fejében megfordul. De nem akarok elégedetlennek tűnni. Ha majdnem úgy marad minden, ahogy most van, én akkor már tökéletesen elégedett vagyok. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek