szingliség

„Szóltam, hogy most már a fejem is kezd fájni az éhségtől” – újabb borzasztó randin van túl Dávid Petra

Niki

Létrehozva: 2024.09.17.

A Házasság első látásra szereplői közül talán a legmegosztóbb a csinos fitneszedző volt, akire sajnos sem a műsorban és úgy tűnik, azóta sem talált rá a szerelem. Dávid Petra ugyan mindent megtesz a boldogságért, de nagyon úgy tűnik, hogy eddig nem választott túl jól.

A nézők a Házasság első látásra első évadában ismerhették meg Dávid Petra személyi edzőt, aki akkor Andrissal állt oltár elé, de a házasságuk kudarcba fulladt. Legutóbb pedig Aurelioval hozták hírbe, aki viszont tagadta, hogy alakulna közöttük valami. Dávid Petra és Aurelio a Farm VIP új évadának forgatásán ismerkedett meg egymással és bár egyesek szerint nagyon közel kerültek egymáshoz, az edző továbbra is a szinglik életét éli. Ennek pedig a randizás is egy velejárója, amiben úgy tűnik nincs túl nagy szerencséje.

Dávid Petra
Dávid Petra TikTok oldalán számolt be legújabb, cseppet sem kellemes randijáról (Fotó: Dávid Petra)

Petra már megannyi rossz randevún van túl, amikről általában be is számol a TikTok oldalán, így volt ez most is, miután újabb pasi verte ki nála a biztosítékot.

– Szimpatikus úriemberünkkel megbeszéltem egy találkozót szombat este 8-ra a Bálnához. Oké, azt engedjük el, hogy nem ajánlotta fel, hogy értem jön vagy küld egy taxit, engedjük el, hogy egyébként egy éttermet sem nézett ki, hanem azt mondta, hogy a bejáratnál találkozzunk, ami nekem két fontos szempont, de ne legyünk ennyire szigorúak – kezdte.

Ezután kiderült, hogy nincs nyitva a mélygarázs, amit ő annyival lerendezett, hogy akkor sétáljak oda az esőben. Persze, mondtam neki, hogy bocsi de mindenem tönkremegy és nincs esernyőm, mert nem erre számítottam, így végül odajött ő és beszállt a kocsiba. Végül nagy tanakodás és nehézségek árán elindultunk, hogy beüljünk valahova, ami egy nepáli étterem lett. Ott is nagy gondban voltunk, hogy mit válasszunk. Én megpróbáltam rábeszélni, hogy akkor legalább egy tálat felezzünk el, mert akkor több mindent is meg tudunk kóstolni, de erre sem volt hajlandó

 – folytatta a beszámolót Petra, sőt még egy kis tanáccsal is ellátta férfi nézőit, hogy ha valamelyikük ilyen helyzetbe kerül fogadja el ezt az ajánlatot.

Dávid Petra nem csak rossz férfit választott

Ha ezek a negatívumok még nem lennének elegek, az influencernek nem csak randipartnert, ételt sem sikerült jól választani, így nem csak, hogy szingli, de éhes is maradt az este végére:

Nekem sikerült valami nagyon rossz ételt választani, amiről jeleztem is neki, hogy ez nem finom és én éhes maradtam, mert ezt nem tudom megenni. És ha felmerül a kérdés, hogy én miért nem szóltam a pincérnek, hogy hozzon valami mást, nos nepáli pincérünk engem teljesen ignorált, tehát esélyem sem volt rá. De egyébként is úgy gondolom, hogy egy férfi meg kellene kérdezze, hogy rendeljünk-e még valamit, ha szóvá teszed többször is, hogy nem volt finom az étel és éhes maradtál . Végül két óra elteltével szóltam, hogy most már a fejem is kezd fájni az éhségtől, szóval szeretnék távozni. Sőt, még azt is felajánlottam, hogy haza is viszem, szóval életemben először első randin én vittem valakit haza.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek